BibTex RIS Kaynak Göster

Bazı Ürün Desenlerinin Farklı Toprak Derinliklerindeki Toplam Mikroorganizma Sayısı Üzerine Etkisi

Yıl 2005, Cilt: 2 Sayı: 2, 194 - 199, 01.06.2005

Öz

Bazı Ürün Desenlerinin Farklı Toprak Derinliklerindeki Toplam Mikroorganizma Sayısı Üzerine Etkisi

Yıl 2005, Cilt: 2 Sayı: 2, 194 - 199, 01.06.2005

Öz

Toplam 0 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Birincil Dil Türkçe
Bölüm Makaleler
Yazarlar

F. Önemli F. Coşkun Bu kişi benim

Yayımlanma Tarihi 1 Haziran 2005
Gönderilme Tarihi 3 Kasım 2014
Yayımlandığı Sayı Yıl 2005 Cilt: 2 Sayı: 2

Kaynak Göster

APA Coşkun, F. Ö. F. (2005). Bazı Ürün Desenlerinin Farklı Toprak Derinliklerindeki Toplam Mikroorganizma Sayısı Üzerine Etkisi. Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi, 2(2), 194-199.
AMA Coşkun FÖF. Bazı Ürün Desenlerinin Farklı Toprak Derinliklerindeki Toplam Mikroorganizma Sayısı Üzerine Etkisi. JOTAF. Haziran 2005;2(2):194-199.
Chicago Coşkun, F. Önemli F. “Bazı Ürün Desenlerinin Farklı Toprak Derinliklerindeki Toplam Mikroorganizma Sayısı Üzerine Etkisi”. Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi 2, sy. 2 (Haziran 2005): 194-99.
EndNote Coşkun FÖF (01 Haziran 2005) Bazı Ürün Desenlerinin Farklı Toprak Derinliklerindeki Toplam Mikroorganizma Sayısı Üzerine Etkisi. Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi 2 2 194–199.
IEEE F. Ö. F. Coşkun, “Bazı Ürün Desenlerinin Farklı Toprak Derinliklerindeki Toplam Mikroorganizma Sayısı Üzerine Etkisi”, JOTAF, c. 2, sy. 2, ss. 194–199, 2005.
ISNAD Coşkun, F. Önemli F. “Bazı Ürün Desenlerinin Farklı Toprak Derinliklerindeki Toplam Mikroorganizma Sayısı Üzerine Etkisi”. Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi 2/2 (Haziran 2005), 194-199.
JAMA Coşkun FÖF. Bazı Ürün Desenlerinin Farklı Toprak Derinliklerindeki Toplam Mikroorganizma Sayısı Üzerine Etkisi. JOTAF. 2005;2:194–199.
MLA Coşkun, F. Önemli F. “Bazı Ürün Desenlerinin Farklı Toprak Derinliklerindeki Toplam Mikroorganizma Sayısı Üzerine Etkisi”. Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi, c. 2, sy. 2, 2005, ss. 194-9.
Vancouver Coşkun FÖF. Bazı Ürün Desenlerinin Farklı Toprak Derinliklerindeki Toplam Mikroorganizma Sayısı Üzerine Etkisi. JOTAF. 2005;2(2):194-9.