BibTex RIS Kaynak Göster

A Research On The Properties of the Kefirs Produced From Blends of Skimmilk Powder, Whey Powder And Buttermilk II-Some Physical and Sensory Properties

Yıl 2003, Cilt: 40 Sayı: 1, - , 01.03.2003

Öz

Süttozu, Peyniraltı Suyu Tozu ve Yayıkaltı Karışımları ile Üretilen Kefirlerin Özellikleri Üzerine Bir Araştırma II.Bazı Fiziksel ve Duyusal Özellikler

Yıl 2003, Cilt: 40 Sayı: 1, - , 01.03.2003

Öz

Toplam 0 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Birincil Dil Türkçe
Bölüm Makaleler
Yazarlar

Melek Ersoy Bu kişi benim

Harun Uysal Bu kişi benim

Yayımlanma Tarihi 1 Mart 2003
Gönderilme Tarihi 25 Kasım 2015
Yayımlandığı Sayı Yıl 2003 Cilt: 40 Sayı: 1

Kaynak Göster

APA Ersoy, M., & Uysal, H. (2003). Süttozu, Peyniraltı Suyu Tozu ve Yayıkaltı Karışımları ile Üretilen Kefirlerin Özellikleri Üzerine Bir Araştırma II.Bazı Fiziksel ve Duyusal Özellikler. Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi, 40(1).

      27559           trdizin ile ilgili görsel sonucu                 27560                    Clarivate Analysis ile ilgili görsel sonucu            CABI logo                      NAL Catalog (AGRICOLA), ile ilgili görsel sonucu             EBSCO Information Services 

                                                       Creative Commons Lisansı This website is licensed under the Creative Commons Attribution 4.0 International License.