BibTex RIS Kaynak Göster

The Functional Properties Of Whey Proteins And Their Health Effects

Yıl 2004, Cilt: 41 Sayı: 2, - , 01.06.2004

Öz

Peyniraltı Suyu Proteinlerinin Fonksiyonel Özellikleri Ve Sağlık Üzerine Etkileri

Yıl 2004, Cilt: 41 Sayı: 2, - , 01.06.2004

Öz

Toplam 0 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Birincil Dil Türkçe
Bölüm Makaleler
Yazarlar

Cem Karagözlü Bu kişi benim

Mine Bayarer Bu kişi benim

Yayımlanma Tarihi 1 Haziran 2004
Gönderilme Tarihi 25 Kasım 2015
Yayımlandığı Sayı Yıl 2004 Cilt: 41 Sayı: 2

Kaynak Göster

APA Karagözlü, C., & Bayarer, M. (2004). Peyniraltı Suyu Proteinlerinin Fonksiyonel Özellikleri Ve Sağlık Üzerine Etkileri. Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi, 41(2).

      27559           trdizin ile ilgili görsel sonucu                 27560                    Clarivate Analysis ile ilgili görsel sonucu            CABI logo                      NAL Catalog (AGRICOLA), ile ilgili görsel sonucu             EBSCO Information Services 

                                                       Creative Commons Lisansı This website is licensed under the Creative Commons Attribution 4.0 International License.