Binnur Kaptan profil resmi
Binnur Kaptan Dr. Öğr. Üyesi TEKİRDAĞ NAMIK KEMAL ÜNİVERSİTESİ
Yayın 5 Hakemlik 9 CrossRef Atıf 1
5 Yayın
9 Hakemlik
1 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Süt Teknolojisi

Kurum

TEKİRDAĞ NAMIK KEMAL ÜNİVERSİTESİ

Popüler Yayınları

Beyaz Peynir Üretiminde Farklı Pastörizasyon Düzeylerinin Peynir Niteliklerine Olan Etkisi (İngilizce)
Yazarlar: Atilla Yetişmeyen, Binnur Kaptan , M. Ayhan Somanlıoğlu
Yayın Bilgisi: 1996 , Gıda
DOI: -
ATIF 0 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 812

0

1

812

Ev Yapımı Küp Peynirinde Listeria spp ve L. monocytogenes Yaygınlığı
Yayın Bilgisi: 2016 , Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: -
ATIF 0 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 965

0

1

965

0

1

1820

Süte Uygulanan Termal Olmayan İşlemler
DOI: 10.25308/aduziraat.412337
ATIF 1 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3600

1

1

3600

Yayınlar

Süte Uygulanan Termal Olmayan İşlemler
DOI: 10.25308/aduziraat.412337
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3600

1

3600

1

1820

1

965

Beyaz Peynir Üretiminde Farklı Pastörizasyon Düzeylerinin Peynir Niteliklerine Olan Etkisi (İngilizce)
Yazarlar: Atilla Yetişmeyen, Binnur Kaptan , M. Ayhan Somanlıoğlu
Yayın Bilgisi: 1996 , Gıda
DOI: -
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 812

1

812

Yayınlar

Süte Uygulanan Termal Olmayan İşlemler
DOI: 10.25308/aduziraat.412337
ATIF 1 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3600

1

1

3600

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.