Hakkında
DergiPark Hakkında
DergiPark Ekibi
DergiPark Doi Hizmeti
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Özel
Kişi
Sendika
Araştırmacılar
Konular
Dergi Sihirbazı
Yardım
Trendler
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Araştırmacılar
Mustafa Otağ
Mustafa Otağ
Dr. Öğr. Üyesi
Giresun University
Yayın
10
Hakemlik
14
CrossRef Atıf
6
10
Yayın
14
Hakemlik
6
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Mühendislik
Gıda Bilimleri
Kurum
Giresun University
Yayınlar
Momordica charantia L. etanol ekstraktı içeren yenilebilir metilselüloz filmlerin fonksiyonel özelliklerinin karakterizasyonu
Yazarlar:
Selin Kalkan
,
Mustafa Otağ
,
Mehmet Soner Engin
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Karadeniz Fen Bilimleri Dergisi
DOI: 10.31466/kfbd.1363270
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
83
0
FAVORİ
83
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Zeytinyağı Üretiminde Verim Artırıcı Maddelerin Kullanımının Bazı Kalite Özellikleri Üzerine Etkileri
Yazarlar:
Mustafa Otağ
,
Aytaç Gümüşkesen
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Karadeniz Fen Bilimleri Dergisi
DOI: 10.31466/kfbd.1338335
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
249
0
FAVORİ
249
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Siyah Çay ve Siyah Çay Atığı Örneklerinin Farklı Çözgen konsantrasyonlarında Elde Edilen Ekstraktlarının Biyoaktif Özellikleri ve Antimikrobiyel Aktivitelerinin Belirlenmesi
Yazarlar:
Mustafa Otağ
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Journal of Anatolian Environmental and Animal Sciences
DOI: 10.35229/jaes.1226432
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
323
0
FAVORİ
323
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Farklı Ön İşlemlerin Patates Dilimlerinin Kuruma Karakteristikleri ve Rehidrasyon Yetenekleri Üzerine Etkisi
Yazarlar:
Mustafa Otağ
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Karadeniz Fen Bilimleri Dergisi
DOI: 10.31466/kfbd.1228407
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
152
0
FAVORİ
152
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Trabzon yöresinde yetişen Sibirya kivisi (Actinidia arguta) meyvesinin fenolik bileşiklerinin karakterizasyonu ile antioksidan ve antimikrobiyal aktivitesinin belirlenmesi
Yazarlar:
Mustafa Otağ
,
Selin Kalkan
,
Mehmet Soner Engin
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29050/harranziraat.889594
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1238
0
FAVORİ
1238
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Kırmızı hevhulma (Lythrum salicaria l.) bitkisinin toplam fenolik bileşik tayini ile antioksidan ve antimikrobiyel aktivitelerinin belirlenmesi
Yazarlar:
Selin Kalkan
,
Mehmet Soner Engin
,
Mustafa Otağ
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Gümüşhane Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
DOI: 10.17714/gumusfenbil.705634
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1145
0
FAVORİ
1145
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Production of functional Turkish noodle (Erişte) supplementary probiotic and determining of some quality properties
Yazarlar:
Selin Kalkan
,
Mustafa Otağ
, Elif İlkay Köksal, Nursena Şevval Bozkurt
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Food and Health
DOI: 10.3153/FH20015
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2000
0
FAVORİ
2000
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Farklı Çay Türleri ile Hazırlanan Kombuchaların Biyoaktif ve Duyusal Özelliklerinin Belirlenmesi
Yazarlar:
Selin Kalkan
,
Mustafa Remzi Otağ
, Sümeyye Sarmusak, Feride Buse Gönültaş,
Arife Yaşar
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Erzincan Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.18185/erzifbed.563223
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1524
0
FAVORİ
1524
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Gojiberry (Lycium barbarum L.) Meyvesinin Farklı Çözgenlerden Elde Edilen Ekstratlarının Toplam Fenolik İçerikleri İle Antioksidan ve Antimikrobiyal Aktivitelerinin Karşılaştırılması
Yazarlar:
Selin Kalkan
,
Mehmet Soner Engin
,
Mustafa Remzi Otağ
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Journal of Anatolian Environmental and Animal Sciences
DOI: 10.35229/jaes.596235
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1179
0
FAVORİ
1179
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Taze ve Kurutulmuş Kiraz Meyvesinin Fizikokimyasal ve Biyoaktif Özelliklerinin Değerlendirilmesi
Yazarlar:
Duygu Altıok
,
Mustafa Remzi Otağ
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Karadeniz Fen Bilimleri Dergisi
DOI: 10.31466/kfbd.510276
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
614
0
FAVORİ
614
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Erzincan Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Food and Health
Gümüşhane Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
Journal of Anatolian Environmental and Animal Sciences
Karadeniz Fen Bilimleri Dergisi
Hakemlik
Akademik Ziraat Dergisi
Karadeniz Fen Bilimleri Dergisi
Yayınlar
Siyah Çay ve Siyah Çay Atığı Örneklerinin Farklı Çözgen konsantrasyonlarında Elde Edilen Ekstraktlarının Biyoaktif Özellikleri ve Antimikrobiyel Aktivitelerinin Belirlenmesi
Yazarlar:
Mustafa Otağ
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Journal of Anatolian Environmental and Animal Sciences
DOI: 10.35229/jaes.1226432
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
323
1
ATIF
0
FAVORİ
323
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Kırmızı hevhulma (Lythrum salicaria l.) bitkisinin toplam fenolik bileşik tayini ile antioksidan ve antimikrobiyel aktivitelerinin belirlenmesi
Yazarlar:
Selin Kalkan
,
Mehmet Soner Engin
,
Mustafa Otağ
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Gümüşhane Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
DOI: 10.17714/gumusfenbil.705634
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1145
1
ATIF
0
FAVORİ
1145
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Gojiberry (Lycium barbarum L.) Meyvesinin Farklı Çözgenlerden Elde Edilen Ekstratlarının Toplam Fenolik İçerikleri İle Antioksidan ve Antimikrobiyal Aktivitelerinin Karşılaştırılması
Yazarlar:
Selin Kalkan
,
Mehmet Soner Engin
,
Mustafa Remzi Otağ
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Journal of Anatolian Environmental and Animal Sciences
DOI: 10.35229/jaes.596235
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1179
2
ATIF
0
FAVORİ
1179
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Taze ve Kurutulmuş Kiraz Meyvesinin Fizikokimyasal ve Biyoaktif Özelliklerinin Değerlendirilmesi
Yazarlar:
Duygu Altıok
,
Mustafa Remzi Otağ
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Karadeniz Fen Bilimleri Dergisi
DOI: 10.31466/kfbd.510276
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
614
2
ATIF
0
FAVORİ
614
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat