BibTex RIS Kaynak Göster

BAZI YÖNETİCİLİK DAVRANIŞLARI AÇISINDAN ÖĞRETMENLERİN YÖNETİCİLERİ ALGILAMA DÜZEYİ

Yıl 2003, Cilt: 2 Sayı: 1-2, - , 16.02.2010

Öz

Bu araştırmada okul müdürlerinin göstermekte oldukları yöneticilik beceri düzeyleri ile eğitim ihtiyaçlarını saptamak, ilgili (eğitim) kurumlarının bu ihtiyaçlar doğrultusunda hareket etmelerinin sağlanması amaçlanmıştır. Bunun için de okul müdürlerinin beraber çalıştıkları öğretmenlerin beklenti düzeylerinden yararlanmak üzere onların görüşlerine başvurulmuştur.

 

This study aims o determine the level of performance of school directors working in their educational needs,and to help the related governmental offices take the necassary precaution with regard to these needs.Thoughts of teachers were asked about the way teachers conceive the behaviour of directory with whom they work and their expectations from directors.

Yıl 2003, Cilt: 2 Sayı: 1-2, - , 16.02.2010

Öz

Toplam 0 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Birincil Dil tr; en
Bölüm Makaleler
Yazarlar

Ridvan Küçükali Bu kişi benim

Yayımlanma Tarihi 16 Şubat 2010
Yayımlandığı Sayı Yıl 2003 Cilt: 2 Sayı: 1-2

Kaynak Göster

APA Küçükali, R. (2010). BAZI YÖNETİCİLİK DAVRANIŞLARI AÇISINDAN ÖĞRETMENLERİN YÖNETİCİLERİ ALGILAMA DÜZEYİ. Atatürk Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi, 2(1-2).

Creative Commons Lisansı
ATASOBEDAtatürk Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi Creative Commons Atıf-GayriTicari-AynıLisanslaPaylaş 4.0 Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır.