BibTex RIS Kaynak Göster

Erzurum ili sığır besiciliği işletmelerinde girdi kullanımı ve üretim maliyeti üzerine bir araştırma / A Research on input using and the production cost in cattle fattening farms of Erzurum Province

Yıl 2004, Cilt: 35 Sayı: 1-2, - , 10.01.2011

Öz

.

Yıl 2004, Cilt: 35 Sayı: 1-2, - , 10.01.2011

Öz

Toplam 0 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Birincil Dil tr;en
Bölüm ARAŞTIRMALAR
Yazarlar

Yavuz Topcu Bu kişi benim

Yayımlanma Tarihi 10 Ocak 2011
Yayımlandığı Sayı Yıl 2004 Cilt: 35 Sayı: 1-2

Kaynak Göster

APA Topcu, Y. (2011). Erzurum ili sığır besiciliği işletmelerinde girdi kullanımı ve üretim maliyeti üzerine bir araştırma / A Research on input using and the production cost in cattle fattening farms of Erzurum Province. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi, 35(1-2).
AMA Topcu Y. Erzurum ili sığır besiciliği işletmelerinde girdi kullanımı ve üretim maliyeti üzerine bir araştırma / A Research on input using and the production cost in cattle fattening farms of Erzurum Province. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi. Ocak 2011;35(1-2).
Chicago Topcu, Yavuz. “Erzurum Ili sığır besiciliği işletmelerinde Girdi kullanımı Ve üretim Maliyeti üzerine Bir araştırma / A Research on Input Using and the Production Cost in Cattle Fattening Farms of Erzurum Province”. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi 35, sy. 1-2 (Ocak 2011).
EndNote Topcu Y (01 Ocak 2011) Erzurum ili sığır besiciliği işletmelerinde girdi kullanımı ve üretim maliyeti üzerine bir araştırma / A Research on input using and the production cost in cattle fattening farms of Erzurum Province. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi 35 1-2
IEEE Y. Topcu, “Erzurum ili sığır besiciliği işletmelerinde girdi kullanımı ve üretim maliyeti üzerine bir araştırma / A Research on input using and the production cost in cattle fattening farms of Erzurum Province”, Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi, c. 35, sy. 1-2, 2011.
ISNAD Topcu, Yavuz. “Erzurum Ili sığır besiciliği işletmelerinde Girdi kullanımı Ve üretim Maliyeti üzerine Bir araştırma / A Research on Input Using and the Production Cost in Cattle Fattening Farms of Erzurum Province”. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi 35/1-2 (Ocak 2011).
JAMA Topcu Y. Erzurum ili sığır besiciliği işletmelerinde girdi kullanımı ve üretim maliyeti üzerine bir araştırma / A Research on input using and the production cost in cattle fattening farms of Erzurum Province. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi. 2011;35.
MLA Topcu, Yavuz. “Erzurum Ili sığır besiciliği işletmelerinde Girdi kullanımı Ve üretim Maliyeti üzerine Bir araştırma / A Research on Input Using and the Production Cost in Cattle Fattening Farms of Erzurum Province”. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi, c. 35, sy. 1-2, 2011.
Vancouver Topcu Y. Erzurum ili sığır besiciliği işletmelerinde girdi kullanımı ve üretim maliyeti üzerine bir araştırma / A Research on input using and the production cost in cattle fattening farms of Erzurum Province. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi. 2011;35(1-2).

Bu dergide yayınlanan makaleler Creative Commons Uluslararası Lisansı (https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/) kapsamında yayınlanmaktadır. Bu, orijinal makaleye uygun şekilde atıf yapılması şartıyla, eserin herhangi bir ortam veya formatta kopyalanmasını ve dağıtılmasını sağlar. Ancak, eserler ticari amaçlar için kullanılamaz.

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/