BibTex RIS Kaynak Göster

KUZEYDOĞU ANADOLU BÖLGESİ SU VE SU ÜRÜNLERİ POTANSİYELİNİN DEĞERLENDİRİLMESİ

Yıl 2000, Cilt: 31 Sayı: 1-4, - , 10.01.2011

Öz

Özet: Su Ürünleri Bolümü kurulduğu günden beri eğilim, öğretim ve bilimsel faaliyetlerinin yanı sıra Kuzeydoğu
Anadolu ağırlıklı olmak üzere 200 alabalık çilfliği kurulmasına öncülük etmiştir. Uygulanabilirliği yüksek projelerin yanı
sıra bölgenin mevcut su potansiyeli, balık ve bitki tüelerinin tesbitine yönelik araştırma ve incelemelerini sistematik
olarak devam elmektedir. Bu makalede ilgili birikimlerin ışığı allında bölge sularının yönelimine ilişkin bir projeksiyon
geliştirilmiştir.

 

Summaıy : Açuacullure departmenl has functioned as a pioneer in education, instruction and scientifıc actlvity as vvell
as lechnical supporl to establish 200 Hsh farm in Easteıı Analolian region. II produced highly applicable projecls and
stili works conliniously on determhıing region's fauna and flora. İn Ih is pper, a pro|ecllor vvas developed about
managing region vvaters by Acjuaculture department.

Yıl 2000, Cilt: 31 Sayı: 1-4, - , 10.01.2011

Öz

Toplam 0 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Birincil Dil tr;en
Bölüm Makaleler
Yazarlar

N. Mevlüt Aras Bu kişi benim

Telât Yanık Bu kişi benim

E. Mahmut Kocaman Bu kişi benim

M. Sıtkı Aras Bu kişi benim

Yayımlanma Tarihi 10 Ocak 2011
Yayımlandığı Sayı Yıl 2000 Cilt: 31 Sayı: 1-4

Kaynak Göster

APA Aras, N. M., Yanık, T., Kocaman, E. M., Aras, M. S. (2011). KUZEYDOĞU ANADOLU BÖLGESİ SU VE SU ÜRÜNLERİ POTANSİYELİNİN DEĞERLENDİRİLMESİ. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi, 31(1-4).
AMA Aras NM, Yanık T, Kocaman EM, Aras MS. KUZEYDOĞU ANADOLU BÖLGESİ SU VE SU ÜRÜNLERİ POTANSİYELİNİN DEĞERLENDİRİLMESİ. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi. Ocak 2011;31(1-4).
Chicago Aras, N. Mevlüt, Telât Yanık, E. Mahmut Kocaman, ve M. Sıtkı Aras. “KUZEYDOĞU ANADOLU BÖLGESİ SU VE SU ÜRÜNLERİ POTANSİYELİNİN DEĞERLENDİRİLMESİ”. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi 31, sy. 1-4 (Ocak 2011).
EndNote Aras NM, Yanık T, Kocaman EM, Aras MS (01 Ocak 2011) KUZEYDOĞU ANADOLU BÖLGESİ SU VE SU ÜRÜNLERİ POTANSİYELİNİN DEĞERLENDİRİLMESİ. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi 31 1-4
IEEE N. M. Aras, T. Yanık, E. M. Kocaman, ve M. S. Aras, “KUZEYDOĞU ANADOLU BÖLGESİ SU VE SU ÜRÜNLERİ POTANSİYELİNİN DEĞERLENDİRİLMESİ”, Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi, c. 31, sy. 1-4, 2011.
ISNAD Aras, N. Mevlüt vd. “KUZEYDOĞU ANADOLU BÖLGESİ SU VE SU ÜRÜNLERİ POTANSİYELİNİN DEĞERLENDİRİLMESİ”. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi 31/1-4 (Ocak 2011).
JAMA Aras NM, Yanık T, Kocaman EM, Aras MS. KUZEYDOĞU ANADOLU BÖLGESİ SU VE SU ÜRÜNLERİ POTANSİYELİNİN DEĞERLENDİRİLMESİ. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi. 2011;31.
MLA Aras, N. Mevlüt vd. “KUZEYDOĞU ANADOLU BÖLGESİ SU VE SU ÜRÜNLERİ POTANSİYELİNİN DEĞERLENDİRİLMESİ”. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi, c. 31, sy. 1-4, 2011.
Vancouver Aras NM, Yanık T, Kocaman EM, Aras MS. KUZEYDOĞU ANADOLU BÖLGESİ SU VE SU ÜRÜNLERİ POTANSİYELİNİN DEĞERLENDİRİLMESİ. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi. 2011;31(1-4).

Bu dergide yayınlanan makaleler Creative Commons Uluslararası Lisansı (https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/) kapsamında yayınlanmaktadır. Bu, orijinal makaleye uygun şekilde atıf yapılması şartıyla, eserin herhangi bir ortam veya formatta kopyalanmasını ve dağıtılmasını sağlar. Ancak, eserler ticari amaçlar için kullanılamaz.

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/