BibTex RIS Kaynak Göster

FİZİKSEL PLANLAMA ÇALIŞMALARINDA HAVA FOTOĞRAFLARI VE KULLANIM OLANAKLARI

Yıl 1996, Cilt: 27 Sayı: 4, - , 05.01.2011

Öz

ÖZET : Doğal ve kültürel kaynakların tanınması ve denetimi için hava fotoğraflarından
yararlanılması, bugün hemen her ülkenin uygulamayı istediği bir yöntemdir.
Fiziksel planlama çalışmaları ile uğraşan çeşitli bilim dalları, kendi uğraşı konularına
göre hava fotoğraflarından değişik şekillerde yararlanmaktadırlar. Nispeten ucuz ve çabuk
uygulanabilir bir araç olmaları nedeniyle, hava fotoğrafları kullanarak ayrıntılı, doğru ve çabuk
elde edilebilen bilgilerin çok daha yoğun olarak fiziksel planlama çalışmalarında yer
verilebileceği temel olarak kabul edilmelidir.

Yıl 1996, Cilt: 27 Sayı: 4, - , 05.01.2011

Öz

Toplam 0 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Birincil Dil Türkçe
Bölüm Makaleler
Yazarlar

Abdullah Kelkit Bu kişi benim

İlgar Kırzıoğlu Bu kişi benim

Yayımlanma Tarihi 5 Ocak 2011
Yayımlandığı Sayı Yıl 1996 Cilt: 27 Sayı: 4

Kaynak Göster

APA Kelkit, A., & Kırzıoğlu, İ. (2011). FİZİKSEL PLANLAMA ÇALIŞMALARINDA HAVA FOTOĞRAFLARI VE KULLANIM OLANAKLARI. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi, 27(4).
AMA Kelkit A, Kırzıoğlu İ. FİZİKSEL PLANLAMA ÇALIŞMALARINDA HAVA FOTOĞRAFLARI VE KULLANIM OLANAKLARI. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi. Ocak 2011;27(4).
Chicago Kelkit, Abdullah, ve İlgar Kırzıoğlu. “FİZİKSEL PLANLAMA ÇALIŞMALARINDA HAVA FOTOĞRAFLARI VE KULLANIM OLANAKLARI”. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi 27, sy. 4 (Ocak 2011).
EndNote Kelkit A, Kırzıoğlu İ (01 Ocak 2011) FİZİKSEL PLANLAMA ÇALIŞMALARINDA HAVA FOTOĞRAFLARI VE KULLANIM OLANAKLARI. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi 27 4
IEEE A. Kelkit ve İ. Kırzıoğlu, “FİZİKSEL PLANLAMA ÇALIŞMALARINDA HAVA FOTOĞRAFLARI VE KULLANIM OLANAKLARI”, Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi, c. 27, sy. 4, 2011.
ISNAD Kelkit, Abdullah - Kırzıoğlu, İlgar. “FİZİKSEL PLANLAMA ÇALIŞMALARINDA HAVA FOTOĞRAFLARI VE KULLANIM OLANAKLARI”. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi 27/4 (Ocak 2011).
JAMA Kelkit A, Kırzıoğlu İ. FİZİKSEL PLANLAMA ÇALIŞMALARINDA HAVA FOTOĞRAFLARI VE KULLANIM OLANAKLARI. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi. 2011;27.
MLA Kelkit, Abdullah ve İlgar Kırzıoğlu. “FİZİKSEL PLANLAMA ÇALIŞMALARINDA HAVA FOTOĞRAFLARI VE KULLANIM OLANAKLARI”. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi, c. 27, sy. 4, 2011.
Vancouver Kelkit A, Kırzıoğlu İ. FİZİKSEL PLANLAMA ÇALIŞMALARINDA HAVA FOTOĞRAFLARI VE KULLANIM OLANAKLARI. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi. 2011;27(4).

Bu dergide yayınlanan makaleler Creative Commons Uluslararası Lisansı (https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/) kapsamında yayınlanmaktadır. Bu, orijinal makaleye uygun şekilde atıf yapılması şartıyla, eserin herhangi bir ortam veya formatta kopyalanmasını ve dağıtılmasını sağlar. Ancak, eserler ticari amaçlar için kullanılamaz.

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/