BibTex RIS Cite

TOZLAYICI OLARAK BAL ARISI KULLANIMININ AYÇİÇEĞİNDE VERİM VE KALİTEYE ETKİLERİ

Year 2002, Volume: 12 Issue: 1, - , 01.06.2002

Abstract

Year 2002, Volume: 12 Issue: 1, - , 01.06.2002

Abstract

There are 0 citations in total.

Details

Primary Language Turkish
Journal Section Makaleler
Authors

Ahmet Şemsettin Tan This is me

Ali İhsan Öztürk This is me

Üzeyir Karaca This is me

Publication Date June 1, 2002
Submission Date September 7, 2015
Published in Issue Year 2002 Volume: 12 Issue: 1

Cite

APA Tan, A. Ş., Öztürk, A. İ., & Karaca, Ü. (2002). TOZLAYICI OLARAK BAL ARISI KULLANIMININ AYÇİÇEĞİNDE VERİM VE KALİTEYE ETKİLERİ. ANADOLU Ege Tarımsal Araştırma Enstitüsü Dergisi, 12(1).
AMA Tan AŞ, Öztürk Aİ, Karaca Ü. TOZLAYICI OLARAK BAL ARISI KULLANIMININ AYÇİÇEĞİNDE VERİM VE KALİTEYE ETKİLERİ. ANADOLU. June 2002;12(1).
Chicago Tan, Ahmet Şemsettin, Ali İhsan Öztürk, and Üzeyir Karaca. “TOZLAYICI OLARAK BAL ARISI KULLANIMININ AYÇİÇEĞİNDE VERİM VE KALİTEYE ETKİLERİ”. ANADOLU Ege Tarımsal Araştırma Enstitüsü Dergisi 12, no. 1 (June 2002).
EndNote Tan AŞ, Öztürk Aİ, Karaca Ü (June 1, 2002) TOZLAYICI OLARAK BAL ARISI KULLANIMININ AYÇİÇEĞİNDE VERİM VE KALİTEYE ETKİLERİ. ANADOLU Ege Tarımsal Araştırma Enstitüsü Dergisi 12 1
IEEE A. Ş. Tan, A. İ. Öztürk, and Ü. Karaca, “TOZLAYICI OLARAK BAL ARISI KULLANIMININ AYÇİÇEĞİNDE VERİM VE KALİTEYE ETKİLERİ”, ANADOLU, vol. 12, no. 1, 2002.
ISNAD Tan, Ahmet Şemsettin et al. “TOZLAYICI OLARAK BAL ARISI KULLANIMININ AYÇİÇEĞİNDE VERİM VE KALİTEYE ETKİLERİ”. ANADOLU Ege Tarımsal Araştırma Enstitüsü Dergisi 12/1 (June 2002).
JAMA Tan AŞ, Öztürk Aİ, Karaca Ü. TOZLAYICI OLARAK BAL ARISI KULLANIMININ AYÇİÇEĞİNDE VERİM VE KALİTEYE ETKİLERİ. ANADOLU. 2002;12.
MLA Tan, Ahmet Şemsettin et al. “TOZLAYICI OLARAK BAL ARISI KULLANIMININ AYÇİÇEĞİNDE VERİM VE KALİTEYE ETKİLERİ”. ANADOLU Ege Tarımsal Araştırma Enstitüsü Dergisi, vol. 12, no. 1, 2002.
Vancouver Tan AŞ, Öztürk Aİ, Karaca Ü. TOZLAYICI OLARAK BAL ARISI KULLANIMININ AYÇİÇEĞİNDE VERİM VE KALİTEYE ETKİLERİ. ANADOLU. 2002;12(1).
29899ANADOLU Journal by Aegean Agricultural Research Institute is licensed under CC BY-NC-ND 4.0  

30009     30010       30011     30012   30013      30014        30015  30016