Yılmaz, S. İ. M. (1999). TOKAT ŞARTLARINDA YETİŞTİRİLEN DEĞİŞİK MACAR FİĞİ+TRİTİKALE KARIŞIM ORANLARININ VERİM VE KALİTEYE ETKİLERİ. ANADOLU Ege Tarımsal Araştırma Enstitüsü Dergisi, 9(2).
AMA
Yılmaz SİM. TOKAT ŞARTLARINDA YETİŞTİRİLEN DEĞİŞİK MACAR FİĞİ+TRİTİKALE KARIŞIM ORANLARININ VERİM VE KALİTEYE ETKİLERİ. ANADOLU. December 1999;9(2).
Chicago
Yılmaz, Selahattin İptaş Mustafa. “TOKAT ŞARTLARINDA YETİŞTİRİLEN DEĞİŞİK MACAR FİĞİ+TRİTİKALE KARIŞIM ORANLARININ VERİM VE KALİTEYE ETKİLERİ”. ANADOLU Ege Tarımsal Araştırma Enstitüsü Dergisi 9, no. 2 (December 1999).
EndNote
Yılmaz SİM (December 1, 1999) TOKAT ŞARTLARINDA YETİŞTİRİLEN DEĞİŞİK MACAR FİĞİ+TRİTİKALE KARIŞIM ORANLARININ VERİM VE KALİTEYE ETKİLERİ. ANADOLU Ege Tarımsal Araştırma Enstitüsü Dergisi 9 2
IEEE
S. İ. M. Yılmaz, “TOKAT ŞARTLARINDA YETİŞTİRİLEN DEĞİŞİK MACAR FİĞİ+TRİTİKALE KARIŞIM ORANLARININ VERİM VE KALİTEYE ETKİLERİ”, ANADOLU, vol. 9, no. 2, 1999.
ISNAD
Yılmaz, Selahattin İptaş Mustafa. “TOKAT ŞARTLARINDA YETİŞTİRİLEN DEĞİŞİK MACAR FİĞİ+TRİTİKALE KARIŞIM ORANLARININ VERİM VE KALİTEYE ETKİLERİ”. ANADOLU Ege Tarımsal Araştırma Enstitüsü Dergisi 9/2 (December 1999).
JAMA
Yılmaz SİM. TOKAT ŞARTLARINDA YETİŞTİRİLEN DEĞİŞİK MACAR FİĞİ+TRİTİKALE KARIŞIM ORANLARININ VERİM VE KALİTEYE ETKİLERİ. ANADOLU. 1999;9.
MLA
Yılmaz, Selahattin İptaş Mustafa. “TOKAT ŞARTLARINDA YETİŞTİRİLEN DEĞİŞİK MACAR FİĞİ+TRİTİKALE KARIŞIM ORANLARININ VERİM VE KALİTEYE ETKİLERİ”. ANADOLU Ege Tarımsal Araştırma Enstitüsü Dergisi, vol. 9, no. 2, 1999.
Vancouver
Yılmaz SİM. TOKAT ŞARTLARINDA YETİŞTİRİLEN DEĞİŞİK MACAR FİĞİ+TRİTİKALE KARIŞIM ORANLARININ VERİM VE KALİTEYE ETKİLERİ. ANADOLU. 1999;9(2).