BibTex RIS Cite

BAZI MAKARNALIK (Triticum durum Desf.) BUĞDAY ÇEŞİTLERİNİN FİZİKSEL VE KİMYASAL YÖNTEMLERLE KALİTE ÖZELLİKLERİNİN BELİRLENMESİ

Year 1998, Volume: 8 Issue: 2, - , 01.12.1998

Abstract

Year 1998, Volume: 8 Issue: 2, - , 01.12.1998

Abstract

There are 0 citations in total.

Details

Primary Language Turkish
Journal Section Makaleler
Authors

Hikmet Budak Sadrettin Karaaltın This is me

Publication Date December 1, 1998
Submission Date September 7, 2015
Published in Issue Year 1998 Volume: 8 Issue: 2

Cite

APA Karaaltın, H. B. S. (1998). BAZI MAKARNALIK (Triticum durum Desf.) BUĞDAY ÇEŞİTLERİNİN FİZİKSEL VE KİMYASAL YÖNTEMLERLE KALİTE ÖZELLİKLERİNİN BELİRLENMESİ. ANADOLU Ege Tarımsal Araştırma Enstitüsü Dergisi, 8(2).
AMA Karaaltın HBS. BAZI MAKARNALIK (Triticum durum Desf.) BUĞDAY ÇEŞİTLERİNİN FİZİKSEL VE KİMYASAL YÖNTEMLERLE KALİTE ÖZELLİKLERİNİN BELİRLENMESİ. ANADOLU. December 1998;8(2).
Chicago Karaaltın, Hikmet Budak Sadrettin. “BAZI MAKARNALIK (Triticum Durum Desf.) BUĞDAY ÇEŞİTLERİNİN FİZİKSEL VE KİMYASAL YÖNTEMLERLE KALİTE ÖZELLİKLERİNİN BELİRLENMESİ”. ANADOLU Ege Tarımsal Araştırma Enstitüsü Dergisi 8, no. 2 (December 1998).
EndNote Karaaltın HBS (December 1, 1998) BAZI MAKARNALIK (Triticum durum Desf.) BUĞDAY ÇEŞİTLERİNİN FİZİKSEL VE KİMYASAL YÖNTEMLERLE KALİTE ÖZELLİKLERİNİN BELİRLENMESİ. ANADOLU Ege Tarımsal Araştırma Enstitüsü Dergisi 8 2
IEEE H. B. S. Karaaltın, “BAZI MAKARNALIK (Triticum durum Desf.) BUĞDAY ÇEŞİTLERİNİN FİZİKSEL VE KİMYASAL YÖNTEMLERLE KALİTE ÖZELLİKLERİNİN BELİRLENMESİ”, ANADOLU, vol. 8, no. 2, 1998.
ISNAD Karaaltın, Hikmet Budak Sadrettin. “BAZI MAKARNALIK (Triticum Durum Desf.) BUĞDAY ÇEŞİTLERİNİN FİZİKSEL VE KİMYASAL YÖNTEMLERLE KALİTE ÖZELLİKLERİNİN BELİRLENMESİ”. ANADOLU Ege Tarımsal Araştırma Enstitüsü Dergisi 8/2 (December 1998).
JAMA Karaaltın HBS. BAZI MAKARNALIK (Triticum durum Desf.) BUĞDAY ÇEŞİTLERİNİN FİZİKSEL VE KİMYASAL YÖNTEMLERLE KALİTE ÖZELLİKLERİNİN BELİRLENMESİ. ANADOLU. 1998;8.
MLA Karaaltın, Hikmet Budak Sadrettin. “BAZI MAKARNALIK (Triticum Durum Desf.) BUĞDAY ÇEŞİTLERİNİN FİZİKSEL VE KİMYASAL YÖNTEMLERLE KALİTE ÖZELLİKLERİNİN BELİRLENMESİ”. ANADOLU Ege Tarımsal Araştırma Enstitüsü Dergisi, vol. 8, no. 2, 1998.
Vancouver Karaaltın HBS. BAZI MAKARNALIK (Triticum durum Desf.) BUĞDAY ÇEŞİTLERİNİN FİZİKSEL VE KİMYASAL YÖNTEMLERLE KALİTE ÖZELLİKLERİNİN BELİRLENMESİ. ANADOLU. 1998;8(2).
29899ANADOLU Journal by Aegean Agricultural Research Institute is licensed under CC BY-NC-ND 4.0  

30009     30010       30011     30012   30013      30014        30015  30016