Karaaltın, H. B. S. (1998). BAZI MAKARNALIK (Triticum durum Desf.) BUĞDAY ÇEŞİTLERİNİN FİZİKSEL VE KİMYASAL YÖNTEMLERLE KALİTE ÖZELLİKLERİNİN BELİRLENMESİ. ANADOLU Ege Tarımsal Araştırma Enstitüsü Dergisi, 8(2).
AMA
Karaaltın HBS. BAZI MAKARNALIK (Triticum durum Desf.) BUĞDAY ÇEŞİTLERİNİN FİZİKSEL VE KİMYASAL YÖNTEMLERLE KALİTE ÖZELLİKLERİNİN BELİRLENMESİ. ANADOLU. December 1998;8(2).
Chicago
Karaaltın, Hikmet Budak Sadrettin. “BAZI MAKARNALIK (Triticum Durum Desf.) BUĞDAY ÇEŞİTLERİNİN FİZİKSEL VE KİMYASAL YÖNTEMLERLE KALİTE ÖZELLİKLERİNİN BELİRLENMESİ”. ANADOLU Ege Tarımsal Araştırma Enstitüsü Dergisi 8, no. 2 (December 1998).
EndNote
Karaaltın HBS (December 1, 1998) BAZI MAKARNALIK (Triticum durum Desf.) BUĞDAY ÇEŞİTLERİNİN FİZİKSEL VE KİMYASAL YÖNTEMLERLE KALİTE ÖZELLİKLERİNİN BELİRLENMESİ. ANADOLU Ege Tarımsal Araştırma Enstitüsü Dergisi 8 2
IEEE
H. B. S. Karaaltın, “BAZI MAKARNALIK (Triticum durum Desf.) BUĞDAY ÇEŞİTLERİNİN FİZİKSEL VE KİMYASAL YÖNTEMLERLE KALİTE ÖZELLİKLERİNİN BELİRLENMESİ”, ANADOLU, vol. 8, no. 2, 1998.
ISNAD
Karaaltın, Hikmet Budak Sadrettin. “BAZI MAKARNALIK (Triticum Durum Desf.) BUĞDAY ÇEŞİTLERİNİN FİZİKSEL VE KİMYASAL YÖNTEMLERLE KALİTE ÖZELLİKLERİNİN BELİRLENMESİ”. ANADOLU Ege Tarımsal Araştırma Enstitüsü Dergisi 8/2 (December 1998).
JAMA
Karaaltın HBS. BAZI MAKARNALIK (Triticum durum Desf.) BUĞDAY ÇEŞİTLERİNİN FİZİKSEL VE KİMYASAL YÖNTEMLERLE KALİTE ÖZELLİKLERİNİN BELİRLENMESİ. ANADOLU. 1998;8.
MLA
Karaaltın, Hikmet Budak Sadrettin. “BAZI MAKARNALIK (Triticum Durum Desf.) BUĞDAY ÇEŞİTLERİNİN FİZİKSEL VE KİMYASAL YÖNTEMLERLE KALİTE ÖZELLİKLERİNİN BELİRLENMESİ”. ANADOLU Ege Tarımsal Araştırma Enstitüsü Dergisi, vol. 8, no. 2, 1998.
Vancouver
Karaaltın HBS. BAZI MAKARNALIK (Triticum durum Desf.) BUĞDAY ÇEŞİTLERİNİN FİZİKSEL VE KİMYASAL YÖNTEMLERLE KALİTE ÖZELLİKLERİNİN BELİRLENMESİ. ANADOLU. 1998;8(2).