Keklikçi, Z. (1998). ÇUKUROVA’DA DÖRT FARKLI ÖN BİTKİDEN SONRA SERPME BUĞDAY EKİMİNDE UYGUN TOHUMLUK MİKTARLARININ TESPİTİ. ANADOLU Ege Tarımsal Araştırma Enstitüsü Dergisi, 8(2).
AMA
Keklikçi Z. ÇUKUROVA’DA DÖRT FARKLI ÖN BİTKİDEN SONRA SERPME BUĞDAY EKİMİNDE UYGUN TOHUMLUK MİKTARLARININ TESPİTİ. ANADOLU. December 1998;8(2).
Chicago
Keklikçi, Zülfü. “ÇUKUROVA’DA DÖRT FARKLI ÖN BİTKİDEN SONRA SERPME BUĞDAY EKİMİNDE UYGUN TOHUMLUK MİKTARLARININ TESPİTİ”. ANADOLU Ege Tarımsal Araştırma Enstitüsü Dergisi 8, no. 2 (December 1998).
EndNote
Keklikçi Z (December 1, 1998) ÇUKUROVA’DA DÖRT FARKLI ÖN BİTKİDEN SONRA SERPME BUĞDAY EKİMİNDE UYGUN TOHUMLUK MİKTARLARININ TESPİTİ. ANADOLU Ege Tarımsal Araştırma Enstitüsü Dergisi 8 2
IEEE
Z. Keklikçi, “ÇUKUROVA’DA DÖRT FARKLI ÖN BİTKİDEN SONRA SERPME BUĞDAY EKİMİNDE UYGUN TOHUMLUK MİKTARLARININ TESPİTİ”, ANADOLU, vol. 8, no. 2, 1998.
ISNAD
Keklikçi, Zülfü. “ÇUKUROVA’DA DÖRT FARKLI ÖN BİTKİDEN SONRA SERPME BUĞDAY EKİMİNDE UYGUN TOHUMLUK MİKTARLARININ TESPİTİ”. ANADOLU Ege Tarımsal Araştırma Enstitüsü Dergisi 8/2 (December 1998).
JAMA
Keklikçi Z. ÇUKUROVA’DA DÖRT FARKLI ÖN BİTKİDEN SONRA SERPME BUĞDAY EKİMİNDE UYGUN TOHUMLUK MİKTARLARININ TESPİTİ. ANADOLU. 1998;8.
MLA
Keklikçi, Zülfü. “ÇUKUROVA’DA DÖRT FARKLI ÖN BİTKİDEN SONRA SERPME BUĞDAY EKİMİNDE UYGUN TOHUMLUK MİKTARLARININ TESPİTİ”. ANADOLU Ege Tarımsal Araştırma Enstitüsü Dergisi, vol. 8, no. 2, 1998.
Vancouver
Keklikçi Z. ÇUKUROVA’DA DÖRT FARKLI ÖN BİTKİDEN SONRA SERPME BUĞDAY EKİMİNDE UYGUN TOHUMLUK MİKTARLARININ TESPİTİ. ANADOLU. 1998;8(2).