Editorial
BibTex RIS Cite

II. Uluslararası Gastronomi Kongresi İzmir’in Ardından…

Year 2017, Volume: 28 Issue: 1, 204 - 206, 01.06.2017
Year 2017, Volume: 28 Issue: 1, 204 - 206, 01.06.2017
There are 0 citations in total.

Details

Primary Language Turkish
Journal Section Event Notes
Authors

Burak Mil

Publication Date June 1, 2017
Published in Issue Year 2017 Volume: 28 Issue: 1

Cite

APA Mil, B. (2017). II. Uluslararası Gastronomi Kongresi İzmir’in Ardından…. Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi, 28(1), 204-206.
AMA Mil B. II. Uluslararası Gastronomi Kongresi İzmir’in Ardından…. Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi. June 2017;28(1):204-206.
Chicago Mil, Burak. “II. Uluslararası Gastronomi Kongresi İzmir’in Ardından…”. Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi 28, no. 1 (June 2017): 204-6.
EndNote Mil B (June 1, 2017) II. Uluslararası Gastronomi Kongresi İzmir’in Ardından…. Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi 28 1 204–206.
IEEE B. Mil, “II. Uluslararası Gastronomi Kongresi İzmir’in Ardından…”, Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi, vol. 28, no. 1, pp. 204–206, 2017.
ISNAD Mil, Burak. “II. Uluslararası Gastronomi Kongresi İzmir’in Ardından…”. Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi 28/1 (June 2017), 204-206.
JAMA Mil B. II. Uluslararası Gastronomi Kongresi İzmir’in Ardından…. Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi. 2017;28:204–206.
MLA Mil, Burak. “II. Uluslararası Gastronomi Kongresi İzmir’in Ardından…”. Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi, vol. 28, no. 1, 2017, pp. 204-6.
Vancouver Mil B. II. Uluslararası Gastronomi Kongresi İzmir’in Ardından…. Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi. 2017;28(1):204-6.