Editorial
BibTex RIS Cite

Boş Zamanların Değerlendirilmesi Açısından Geleceğin Turizmi ve Toplumsal Yönelişler

Year 1990, Volume: 1 Issue: 4, 3 - 6, 01.04.1990
Year 1990, Volume: 1 Issue: 4, 3 - 6, 01.04.1990
There are 0 citations in total.

Details

Primary Language Turkish
Journal Section Editorial
Authors

Bill Martın This is me

Sandra Mason This is me

Publication Date April 1, 1990
Published in Issue Year 1990 Volume: 1 Issue: 4

Cite

APA Martın, B., & Mason, S. (1990). Boş Zamanların Değerlendirilmesi Açısından Geleceğin Turizmi ve Toplumsal Yönelişler. Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi, 1(4), 3-6.
AMA Martın B, Mason S. Boş Zamanların Değerlendirilmesi Açısından Geleceğin Turizmi ve Toplumsal Yönelişler. Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi. April 1990;1(4):3-6.
Chicago Martın, Bill, and Sandra Mason. “Boş Zamanların Değerlendirilmesi Açısından Geleceğin Turizmi Ve Toplumsal Yönelişler”. Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi 1, no. 4 (April 1990): 3-6.
EndNote Martın B, Mason S (April 1, 1990) Boş Zamanların Değerlendirilmesi Açısından Geleceğin Turizmi ve Toplumsal Yönelişler. Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi 1 4 3–6.
IEEE B. Martın and S. Mason, “Boş Zamanların Değerlendirilmesi Açısından Geleceğin Turizmi ve Toplumsal Yönelişler”, Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi, vol. 1, no. 4, pp. 3–6, 1990.
ISNAD Martın, Bill - Mason, Sandra. “Boş Zamanların Değerlendirilmesi Açısından Geleceğin Turizmi Ve Toplumsal Yönelişler”. Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi 1/4 (April 1990), 3-6.
JAMA Martın B, Mason S. Boş Zamanların Değerlendirilmesi Açısından Geleceğin Turizmi ve Toplumsal Yönelişler. Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi. 1990;1:3–6.
MLA Martın, Bill and Sandra Mason. “Boş Zamanların Değerlendirilmesi Açısından Geleceğin Turizmi Ve Toplumsal Yönelişler”. Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi, vol. 1, no. 4, 1990, pp. 3-6.
Vancouver Martın B, Mason S. Boş Zamanların Değerlendirilmesi Açısından Geleceğin Turizmi ve Toplumsal Yönelişler. Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi. 1990;1(4):3-6.