Research Article
BibTex RIS Cite

Otel işletmelerinde Ziyafet Mönülerinin Planlaması Üzerine Kavramsal Bir Değerlendirme

Year 2003, Volume: 14 Issue: 1, 33 - 44, 01.06.2003

Abstract

...

References

  • ...
Year 2003, Volume: 14 Issue: 1, 33 - 44, 01.06.2003

Abstract

References

  • ...
There are 1 citations in total.

Details

Primary Language Turkish
Journal Section Articles
Authors

Dündar Denizer This is me

Publication Date June 1, 2003
Published in Issue Year 2003 Volume: 14 Issue: 1

Cite

APA Denizer, D. (2003). Otel işletmelerinde Ziyafet Mönülerinin Planlaması Üzerine Kavramsal Bir Değerlendirme. Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi, 14(1), 33-44.
AMA Denizer D. Otel işletmelerinde Ziyafet Mönülerinin Planlaması Üzerine Kavramsal Bir Değerlendirme. Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi. June 2003;14(1):33-44.
Chicago Denizer, Dündar. “Otel işletmelerinde Ziyafet Mönülerinin Planlaması Üzerine Kavramsal Bir Değerlendirme”. Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi 14, no. 1 (June 2003): 33-44.
EndNote Denizer D (June 1, 2003) Otel işletmelerinde Ziyafet Mönülerinin Planlaması Üzerine Kavramsal Bir Değerlendirme. Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi 14 1 33–44.
IEEE D. Denizer, “Otel işletmelerinde Ziyafet Mönülerinin Planlaması Üzerine Kavramsal Bir Değerlendirme”, Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi, vol. 14, no. 1, pp. 33–44, 2003.
ISNAD Denizer, Dündar. “Otel işletmelerinde Ziyafet Mönülerinin Planlaması Üzerine Kavramsal Bir Değerlendirme”. Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi 14/1 (June 2003), 33-44.
JAMA Denizer D. Otel işletmelerinde Ziyafet Mönülerinin Planlaması Üzerine Kavramsal Bir Değerlendirme. Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi. 2003;14:33–44.
MLA Denizer, Dündar. “Otel işletmelerinde Ziyafet Mönülerinin Planlaması Üzerine Kavramsal Bir Değerlendirme”. Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi, vol. 14, no. 1, 2003, pp. 33-44.
Vancouver Denizer D. Otel işletmelerinde Ziyafet Mönülerinin Planlaması Üzerine Kavramsal Bir Değerlendirme. Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi. 2003;14(1):33-44.