Editorial
BibTex RIS Cite

Menü Planlama ve Geliştirmenin Amaçları

Year 1991, Volume: 2 Issue: 4, 20 - 24, 01.07.1991
Year 1991, Volume: 2 Issue: 4, 20 - 24, 01.07.1991
There are 0 citations in total.

Details

Primary Language Turkish
Journal Section Editorial
Authors

Bahattin Rızaoğlu This is me

Publication Date July 1, 1991
Published in Issue Year 1991 Volume: 2 Issue: 4

Cite

APA Rızaoğlu, B. (1991). Menü Planlama ve Geliştirmenin Amaçları. Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi, 2(4), 20-24.
AMA Rızaoğlu B. Menü Planlama ve Geliştirmenin Amaçları. Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi. July 1991;2(4):20-24.
Chicago Rızaoğlu, Bahattin. “Menü Planlama Ve Geliştirmenin Amaçları”. Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi 2, no. 4 (July 1991): 20-24.
EndNote Rızaoğlu B (July 1, 1991) Menü Planlama ve Geliştirmenin Amaçları. Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi 2 4 20–24.
IEEE B. Rızaoğlu, “Menü Planlama ve Geliştirmenin Amaçları”, Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi, vol. 2, no. 4, pp. 20–24, 1991.
ISNAD Rızaoğlu, Bahattin. “Menü Planlama Ve Geliştirmenin Amaçları”. Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi 2/4 (July 1991), 20-24.
JAMA Rızaoğlu B. Menü Planlama ve Geliştirmenin Amaçları. Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi. 1991;2:20–24.
MLA Rızaoğlu, Bahattin. “Menü Planlama Ve Geliştirmenin Amaçları”. Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi, vol. 2, no. 4, 1991, pp. 20-24.
Vancouver Rızaoğlu B. Menü Planlama ve Geliştirmenin Amaçları. Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi. 1991;2(4):20-4.