Editorial
BibTex RIS Cite

Menü Planlanması ve Yiyecek-İçecek Tesislerinin Mimari Tasarımı Üzerine...

Year 1992, Volume: 3 Issue: 1, 17 - 19, 01.01.1992
Year 1992, Volume: 3 Issue: 1, 17 - 19, 01.01.1992
There are 0 citations in total.

Details

Primary Language Turkish
Journal Section Editorial
Authors

Bahattin Rızaoğlu This is me

Publication Date January 1, 1992
Published in Issue Year 1992 Volume: 3 Issue: 1

Cite

APA Rızaoğlu, B. (1992). Menü Planlanması ve Yiyecek-İçecek Tesislerinin Mimari Tasarımı Üzerine.. Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi, 3(1), 17-19.
AMA Rızaoğlu B. Menü Planlanması ve Yiyecek-İçecek Tesislerinin Mimari Tasarımı Üzerine. Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi. January 1992;3(1):17-19.
Chicago Rızaoğlu, Bahattin. “Menü Planlanması Ve Yiyecek-İçecek Tesislerinin Mimari Tasarımı Üzerine. ”. Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi 3, no. 1 (January 1992): 17-19.
EndNote Rızaoğlu B (January 1, 1992) Menü Planlanması ve Yiyecek-İçecek Tesislerinin Mimari Tasarımı Üzerine. Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi 3 1 17–19.
IEEE B. Rızaoğlu, “Menü Planlanması ve Yiyecek-İçecek Tesislerinin Mimari Tasarımı Üzerine..”., Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi, vol. 3, no. 1, pp. 17–19, 1992.
ISNAD Rızaoğlu, Bahattin. “Menü Planlanması Ve Yiyecek-İçecek Tesislerinin Mimari Tasarımı Üzerine. ”. Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi 3/1 (January 1992), 17-19.
JAMA Rızaoğlu B. Menü Planlanması ve Yiyecek-İçecek Tesislerinin Mimari Tasarımı Üzerine. Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi. 1992;3:17–19.
MLA Rızaoğlu, Bahattin. “Menü Planlanması Ve Yiyecek-İçecek Tesislerinin Mimari Tasarımı Üzerine. ”. Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi, vol. 3, no. 1, 1992, pp. 17-19.
Vancouver Rızaoğlu B. Menü Planlanması ve Yiyecek-İçecek Tesislerinin Mimari Tasarımı Üzerine. Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi. 1992;3(1):17-9.