APA |
Tütüncü, Ö. (1993). Yiyecek-İçecek İşletmelerinde Standart Maliyetleme. Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi, 4(3), 36-38. |
|
AMA |
Tütüncü Ö. Yiyecek-İçecek İşletmelerinde Standart Maliyetleme. Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi. May 1993;4(3):36-38. |
|
Chicago |
Tütüncü, Özkan. “Yiyecek-İçecek İşletmelerinde Standart Maliyetleme”. Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi 4, no. 3 (May 1993): 36-38. |
|
EndNote |
Tütüncü Ö (May 1, 1993) Yiyecek-İçecek İşletmelerinde Standart Maliyetleme. Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi 4 3 36–38. |
|
IEEE |
Ö. Tütüncü, “Yiyecek-İçecek İşletmelerinde Standart Maliyetleme”, Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi, vol. 4, no. 3, pp. 36–38, 1993. |
|
ISNAD |
Tütüncü, Özkan. “Yiyecek-İçecek İşletmelerinde Standart Maliyetleme”. Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi 4/3 (May 1993), 36-38. |
|
JAMA |
Tütüncü Ö. Yiyecek-İçecek İşletmelerinde Standart Maliyetleme. Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi. 1993;4:36–38. |
|
MLA |
Tütüncü, Özkan. “Yiyecek-İçecek İşletmelerinde Standart Maliyetleme”. Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi, vol. 4, no. 3, 1993, pp. 36-38. |
|
Vancouver |
Tütüncü Ö. Yiyecek-İçecek İşletmelerinde Standart Maliyetleme. Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi. 1993;4(3):36-8. |
|