BibTex RIS Cite

Bir Okul Sağlığı Hemşireliği Uygulama Programı: Erzurum İl Merkezinde Bir İlköğretim Okulu Öğrencilerinin Depresyon Düzeyleri

Year 2012, Volume: 2 Issue: 2, - , 01.06.2012

Bir Okul Sağlığı Hemşireliği Uygulama Programı: Erzurum İl Merkezinde Bir İlköğretim Okulu Öğrencilerinin Depresyon Düzeyleri

Year 2012, Volume: 2 Issue: 2, - , 01.06.2012
There are 0 citations in total.

Details

Primary Language Turkish
Journal Section Original Research
Authors

Ayfer Tezel This is me

Hava Özkan This is me

Ayşe Parlak This is me

Publication Date June 1, 2012
Published in Issue Year 2012 Volume: 2 Issue: 2

Cite

APA Tezel, A., Özkan, H., & Parlak, A. (2012). Bir Okul Sağlığı Hemşireliği Uygulama Programı: Erzurum İl Merkezinde Bir İlköğretim Okulu Öğrencilerinin Depresyon Düzeyleri. Bozok Tıp Dergisi, 2(2).
AMA Tezel A, Özkan H, Parlak A. Bir Okul Sağlığı Hemşireliği Uygulama Programı: Erzurum İl Merkezinde Bir İlköğretim Okulu Öğrencilerinin Depresyon Düzeyleri. Bozok Tıp Dergisi. June 2012;2(2).
Chicago Tezel, Ayfer, Hava Özkan, and Ayşe Parlak. “Bir Okul Sağlığı Hemşireliği Uygulama Programı: Erzurum İl Merkezinde Bir İlköğretim Okulu Öğrencilerinin Depresyon Düzeyleri”. Bozok Tıp Dergisi 2, no. 2 (June 2012).
EndNote Tezel A, Özkan H, Parlak A (June 1, 2012) Bir Okul Sağlığı Hemşireliği Uygulama Programı: Erzurum İl Merkezinde Bir İlköğretim Okulu Öğrencilerinin Depresyon Düzeyleri. Bozok Tıp Dergisi 2 2
IEEE A. Tezel, H. Özkan, and A. Parlak, “Bir Okul Sağlığı Hemşireliği Uygulama Programı: Erzurum İl Merkezinde Bir İlköğretim Okulu Öğrencilerinin Depresyon Düzeyleri”, Bozok Tıp Dergisi, vol. 2, no. 2, 2012.
ISNAD Tezel, Ayfer et al. “Bir Okul Sağlığı Hemşireliği Uygulama Programı: Erzurum İl Merkezinde Bir İlköğretim Okulu Öğrencilerinin Depresyon Düzeyleri”. Bozok Tıp Dergisi 2/2 (June 2012).
JAMA Tezel A, Özkan H, Parlak A. Bir Okul Sağlığı Hemşireliği Uygulama Programı: Erzurum İl Merkezinde Bir İlköğretim Okulu Öğrencilerinin Depresyon Düzeyleri. Bozok Tıp Dergisi. 2012;2.
MLA Tezel, Ayfer et al. “Bir Okul Sağlığı Hemşireliği Uygulama Programı: Erzurum İl Merkezinde Bir İlköğretim Okulu Öğrencilerinin Depresyon Düzeyleri”. Bozok Tıp Dergisi, vol. 2, no. 2, 2012.
Vancouver Tezel A, Özkan H, Parlak A. Bir Okul Sağlığı Hemşireliği Uygulama Programı: Erzurum İl Merkezinde Bir İlköğretim Okulu Öğrencilerinin Depresyon Düzeyleri. Bozok Tıp Dergisi. 2012;2(2).
Copyright © BOZOK Üniversitesi - Tıp Fakültesi