• English
    Turkish English
  • Admin Panel User Panel My Journals My Researches  (Beta) My Followers Profile
    Logout
  • Login

Gıda ve Yem Bilimi Teknolojisi Dergisi

Volume: 0 - Issue: 19, 2/26/18

Year: 2018

Articles

Research Article

1. Yağlı Ton Balığı Konserveleri ve Kullanılan Metal Ambalajlarda Bisfenol A (BFA) Miktarının Araştırılması

İbrahim Emre TOKAT Dilek CUMBUL Hakan YAVAŞ Pınar MANARGA BİRLİK

Page: 1-8
Add To My Library
Create Research
PDF

Review

2. Antibiyotik Dirençli Staphylococcus aureus ve Gıda Güvenliği Açısından Önemi

Çağla ERDOĞAN Mihriban KORUKLUOĞLU

Page: 9-15
Add To My Library
Create Research
PDF

Review

3. Peynirde Tuz Oranının*Azaltılmasına Yönelik Alternatif Teknolojiler: Yüksek Basınç Uygulaması (HPP)

Halil Rıza AVCI Tülay ÖZCAN

Page: 16-25
Add To My Library
Create Research
PDF

Review

4. Gıda İşlemede Isısal Olmayan Uygulamalar: Vurgulu Elektrik Alan

Fatma Kevser ERAFŞAR İnci ÇINAR

Page: 26-33
Add To My Library
Create Research
PDF

Research Article

5. Assesing Pistachio Nut (Pistacia vera L.) Adulteration with Green Pea (Pisum sativum L.) by Untargeted Liquid Chromatography-(quadrupole-time of flight)-Mass Spectrometry Method and Chemometrics

Filiz ÇAVUŞ Murat Faruk US Nurcan AYSAR GÜZELSOY

Page: 34-41
Add To My Library
Create Research
PDF

Review

6. Gıda İşleme Süreçlerinin Pestisit Kalıntıları Üzerine Etkisi ve İşleme Faktörleri

Büşra ACOĞLU Perihan YOLCI ÖMEROĞLU Ömer UTKU ÇOPUR

Page: 42-54
Add To My Library
Create Research
PDF
Download Cover Image
       
  • Archive
    • Issue: 17, 2/1/17
    • Issue: 18, 9/1/17
    • Issue: 19, 2/26/18
    • Issue: 20, 8/2/18
    • Issue: 21, 2/25/19