BibTex RIS Cite

MALİYET VE YÖNETİM MUHASEBESİNDE YENİ AÇILIMLAR: STRATEJİK YÖNETİM MUHASEBESİ

Year 1999, Issue: 3, - , 20.06.2015

Abstract

MALİYET VE YÖNETİM MUHASEBESİNDE YENİ AÇILIMLAR: STRATEJİK YÖNETİM MUHASEBESİ

Year 1999, Issue: 3, - , 20.06.2015

Abstract

Günümüz dünyası her alada olduğu gibi; ekonomik, sosyal ve siyasal alanda da hızlı bir değişim süreci yaşamaktadır. Bu değişik süreci içersinde birçok ülke, gelişme ve kalkınma için çeşitli ekonomik ve politik ideolojileri sahneye koymuşlar; ancak serbest Pazar ekono­misi dışındaki ekonomik modeller, dramatik bir sonla noktalanmış­lardır. Diğer bir deyişle, merkezden planlanan ekonomik sistemlerin rekabetçi ve yenilikçi bir dinamikten yoksun olmaları, bu ekonomik modellerin kısmen y a da tamamen serbest piyasa ekonomisine dönüş­melerini sağlamıştır. Serbest piyasa ekonomisi rekabetçi ve yenilikçi motifleri ile sanayileşmenin gelişmesinde sürükleyici bir işlev üstlen­miş, perm ütasyon içinde kararlı bir birliktelikle olmuştur.teori-model-uygulama ve yorum aşamaları bir dairesel

There are 0 citations in total.

Details

Primary Language Turkish
Journal Section Articles
Authors

Hüseyin Ergin This is me

Orhan Elmacı This is me

Publication Date June 20, 2015
Published in Issue Year 1999 Issue: 3

Cite

APA Ergin, H., & Elmacı, O. (2015). MALİYET VE YÖNETİM MUHASEBESİNDE YENİ AÇILIMLAR: STRATEJİK YÖNETİM MUHASEBESİ. Dumlupınar Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi(3).
AMA Ergin H, Elmacı O. MALİYET VE YÖNETİM MUHASEBESİNDE YENİ AÇILIMLAR: STRATEJİK YÖNETİM MUHASEBESİ. Dumlupınar Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi. June 2015;(3).
Chicago Ergin, Hüseyin, and Orhan Elmacı. “MALİYET VE YÖNETİM MUHASEBESİNDE YENİ AÇILIMLAR: STRATEJİK YÖNETİM MUHASEBESİ”. Dumlupınar Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi, no. 3 (June 2015).
EndNote Ergin H, Elmacı O (June 1, 2015) MALİYET VE YÖNETİM MUHASEBESİNDE YENİ AÇILIMLAR: STRATEJİK YÖNETİM MUHASEBESİ. Dumlupınar Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi 3
IEEE H. Ergin and O. Elmacı, “MALİYET VE YÖNETİM MUHASEBESİNDE YENİ AÇILIMLAR: STRATEJİK YÖNETİM MUHASEBESİ”, Dumlupınar Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi, no. 3, June 2015.
ISNAD Ergin, Hüseyin - Elmacı, Orhan. “MALİYET VE YÖNETİM MUHASEBESİNDE YENİ AÇILIMLAR: STRATEJİK YÖNETİM MUHASEBESİ”. Dumlupınar Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi 3 (June 2015).
JAMA Ergin H, Elmacı O. MALİYET VE YÖNETİM MUHASEBESİNDE YENİ AÇILIMLAR: STRATEJİK YÖNETİM MUHASEBESİ. Dumlupınar Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi. 2015.
MLA Ergin, Hüseyin and Orhan Elmacı. “MALİYET VE YÖNETİM MUHASEBESİNDE YENİ AÇILIMLAR: STRATEJİK YÖNETİM MUHASEBESİ”. Dumlupınar Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi, no. 3, 2015.
Vancouver Ergin H, Elmacı O. MALİYET VE YÖNETİM MUHASEBESİNDE YENİ AÇILIMLAR: STRATEJİK YÖNETİM MUHASEBESİ. Dumlupınar Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi. 2015(3).

Dergimiz EBSCOhost, ULAKBİM/Sosyal Bilimler Veri Tabanında, SOBİAD ve Türk Eğitim İndeksi'nde yer alan uluslararası hakemli bir dergidir.