APA |
Doğan, G., Ertan, Ö. O., İzci, L., Bilgin, Ş. (2017). Türkiye Denizlerinde Avlanan Barbun Balıklarının Besinsel İçerik Yönünden Karşılaştırılması. Süleyman Demirel Üniversitesi Eğirdir Su Ürünleri Fakültesi Dergisi, 13(2), 220-230. https://doi.org/10.22392/egirdir.282025 |
|
AMA |
Doğan G, Ertan ÖO, İzci L, Bilgin Ş. Türkiye Denizlerinde Avlanan Barbun Balıklarının Besinsel İçerik Yönünden Karşılaştırılması. JEFF. November 2017;13(2):220-230. doi:10.22392/egirdir.282025 |
|
Chicago |
Doğan, Güntekin, Ömer Osman Ertan, Levent İzci, and Şengül Bilgin. “Türkiye Denizlerinde Avlanan Barbun Balıklarının Besinsel İçerik Yönünden Karşılaştırılması”. Süleyman Demirel Üniversitesi Eğirdir Su Ürünleri Fakültesi Dergisi 13, no. 2 (November 2017): 220-30. https://doi.org/10.22392/egirdir.282025. |
|
EndNote |
Doğan G, Ertan ÖO, İzci L, Bilgin Ş (November 1, 2017) Türkiye Denizlerinde Avlanan Barbun Balıklarının Besinsel İçerik Yönünden Karşılaştırılması. Süleyman Demirel Üniversitesi Eğirdir Su Ürünleri Fakültesi Dergisi 13 2 220–230. |
|
IEEE |
G. Doğan, Ö. O. Ertan, L. İzci, and Ş. Bilgin, “Türkiye Denizlerinde Avlanan Barbun Balıklarının Besinsel İçerik Yönünden Karşılaştırılması”, JEFF, vol. 13, no. 2, pp. 220–230, 2017, doi: 10.22392/egirdir.282025. |
|
ISNAD |
Doğan, Güntekin et al. “Türkiye Denizlerinde Avlanan Barbun Balıklarının Besinsel İçerik Yönünden Karşılaştırılması”. Süleyman Demirel Üniversitesi Eğirdir Su Ürünleri Fakültesi Dergisi 13/2 (November 2017), 220-230. https://doi.org/10.22392/egirdir.282025. |
|
JAMA |
Doğan G, Ertan ÖO, İzci L, Bilgin Ş. Türkiye Denizlerinde Avlanan Barbun Balıklarının Besinsel İçerik Yönünden Karşılaştırılması. JEFF. 2017;13:220–230. |
|
MLA |
Doğan, Güntekin et al. “Türkiye Denizlerinde Avlanan Barbun Balıklarının Besinsel İçerik Yönünden Karşılaştırılması”. Süleyman Demirel Üniversitesi Eğirdir Su Ürünleri Fakültesi Dergisi, vol. 13, no. 2, 2017, pp. 220-3, doi:10.22392/egirdir.282025. |
|
Vancouver |
Doğan G, Ertan ÖO, İzci L, Bilgin Ş. Türkiye Denizlerinde Avlanan Barbun Balıklarının Besinsel İçerik Yönünden Karşılaştırılması. JEFF. 2017;13(2):220-3. |
|