BibTex RIS Cite

A new species of Eurytoma IlIiger (Hymenoptera, Eurytomidae) parasıtic on Scolytus rugulosus Ratzeburg (Coleoptera, Scolytidae) in Turkey and some notes about it

Year 1995, Volume: 19 Issue: 2, - , 01.04.1995

Abstract

Scolytus rugulosus Ratzeburg (Coloptera, Scolytidae)'un parazitoidi olan yeni bir Eurytoma IlIiger (Hymenoptera, Eurytomidae) türü ve bunun üzerine bazı notlar

Year 1995, Volume: 19 Issue: 2, - , 01.04.1995

Abstract

There are 0 citations in total.

Details

Primary Language Turkish
Journal Section Articles
Authors

Thekke Curuppathe Narendran This is me

Serdar Tezcan This is me

H. Sungur Civelek This is me

Publication Date April 1, 1995
Submission Date February 8, 2014
Published in Issue Year 1995 Volume: 19 Issue: 2

Cite

APA Narendran, T. C. ., Tezcan, S. ., & Civelek, H. S. . (1995). Scolytus rugulosus Ratzeburg (Coloptera, Scolytidae)’un parazitoidi olan yeni bir Eurytoma IlIiger (Hymenoptera, Eurytomidae) türü ve bunun üzerine bazı notlar. Turkish Journal of Entomology, 19(2).
AMA Narendran TC, Tezcan S, Civelek HS. Scolytus rugulosus Ratzeburg (Coloptera, Scolytidae)’un parazitoidi olan yeni bir Eurytoma IlIiger (Hymenoptera, Eurytomidae) türü ve bunun üzerine bazı notlar. TED. April 1995;19(2).
Chicago Narendran, Thekke Curuppathe, Serdar Tezcan, and H. Sungur Civelek. “Scolytus Rugulosus Ratzeburg (Coloptera, Scolytidae)’un Parazitoidi Olan Yeni Bir Eurytoma IlIiger (Hymenoptera, Eurytomidae) türü Ve Bunun üzerine Bazı Notlar”. Turkish Journal of Entomology 19, no. 2 (April 1995).
EndNote Narendran TC, Tezcan S, Civelek HS (April 1, 1995) Scolytus rugulosus Ratzeburg (Coloptera, Scolytidae)’un parazitoidi olan yeni bir Eurytoma IlIiger (Hymenoptera, Eurytomidae) türü ve bunun üzerine bazı notlar. Turkish Journal of Entomology 19 2
IEEE T. C. . Narendran, S. . Tezcan, and H. S. . Civelek, “Scolytus rugulosus Ratzeburg (Coloptera, Scolytidae)’un parazitoidi olan yeni bir Eurytoma IlIiger (Hymenoptera, Eurytomidae) türü ve bunun üzerine bazı notlar”, TED, vol. 19, no. 2, 1995.
ISNAD Narendran, Thekke Curuppathe et al. “Scolytus Rugulosus Ratzeburg (Coloptera, Scolytidae)’un Parazitoidi Olan Yeni Bir Eurytoma IlIiger (Hymenoptera, Eurytomidae) türü Ve Bunun üzerine Bazı Notlar”. Turkish Journal of Entomology 19/2 (April 1995).
JAMA Narendran TC, Tezcan S, Civelek HS. Scolytus rugulosus Ratzeburg (Coloptera, Scolytidae)’un parazitoidi olan yeni bir Eurytoma IlIiger (Hymenoptera, Eurytomidae) türü ve bunun üzerine bazı notlar. TED. 1995;19.
MLA Narendran, Thekke Curuppathe et al. “Scolytus Rugulosus Ratzeburg (Coloptera, Scolytidae)’un Parazitoidi Olan Yeni Bir Eurytoma IlIiger (Hymenoptera, Eurytomidae) türü Ve Bunun üzerine Bazı Notlar”. Turkish Journal of Entomology, vol. 19, no. 2, 1995.
Vancouver Narendran TC, Tezcan S, Civelek HS. Scolytus rugulosus Ratzeburg (Coloptera, Scolytidae)’un parazitoidi olan yeni bir Eurytoma IlIiger (Hymenoptera, Eurytomidae) türü ve bunun üzerine bazı notlar. TED. 1995;19(2).