BibTex RIS Cite

Communication by Banner

Year 2014, Volume: 2 Issue: 1, 46 - 46, 01.01.2014

Abstract

Purpose: Banner has been used as a communication tool from past to present. It is an important factor in making people think and feel more about something, making people have some more awareness, and in actuating the community. The aim of our study is to create the public opinion for publishing the occupational therapy student journal. Materials and Method: Different slogans were prepared on different coloured cardboards with the aim of drawing attention. There was formed a link between some banners. Some projects were developed with the videos and pictures to encourage the friends that helped us in publishing the journal during developing and presenting the banners. The signature campaign for the project was started. At first our teachers and our friends supported us. Results: The studies for occupational therapy student journal that will provide communication among the occupational therapy students and aims to introduce occupational therapy have been started and are led by occupational therapy students and teachers. The volunteers that want to study for the journal are chosen. The studies to publish the journal have been started. conclusion: The first stages of publishing the journal of the occupational therapy students are finished

Pankart ve Afiş Yoluyla İletişim

Year 2014, Volume: 2 Issue: 1, 46 - 46, 01.01.2014

Abstract

Amaç: Pankart ve afiş geçmişten bugüne etkili bir iletişim aracı olarak kullanılmıştır. Hitap ettiği kitlede birtakım duygu ve düşünceleri uyandırmada, farkındalık oluşturmada, kitleyi harekete geçirmede önemli bir faktördür. Çalışmamızın amacı pankart ve afiş kullanarak ergoterapi bölümünün öğrenci dergisini çıkarmaya yönelik kamuoyunu oluşturmaktır. Gereç ve yöntem: Bu çalışma Hacettepe Üniversitesi Ergoterapi Bölümü İletişim dersi kapsamında yapılmıştır. Pankartların ilgi çekmesi amacıyla farklı renklerdeki kâğıtlara farklı sloganlar hazırlandı. Bazı pankartlar arasında yönlendirme yapıldı. Dergiyi çıkarma konusunda bize yardımcı arkadaşlarımızı cesaretlendirmek için pankartların hazırlanması ve sunulması esnasında çekilen videolar ve fotoğraflar ile bu proje geliştirildi. Projeye yönelik imza kampanyası başlatıldı. Hocalarımız başta olmak üzere birçok arkadaşımızın da desteği alındı. Sonuçlar: Ergoterapi öğrencileri arasında iletişimi sağlayacak olan ve ergoterapi bölümünü tanıtmayı hedefleyen bir dergi çıkarılmasına öncülük edildi. Bu dergide de çalışmak isteyen gönüllüler belirlendi. Derginin yayınlanması için çalışmalar başlatıldı. Tartışma: Ergoterapi bölümünde okuyan öğrencilerin seslerini duyuracak, ergoterapiyi tanıtacak Hacettepe Üniversitesi Ergoterapi Bölümü Öğrenci Dergisini çıkarmanın ilk adımları atılmış oldu

There are 0 citations in total.

Details

Other ID JA77UF34MA
Journal Section Research Article
Authors

Yüsra Ferligül This is me

Hasan Galipoğlu This is me

Nergis Avcı, This is me

Hatice Akbulut This is me

Mert Karaşahinoğlu This is me

Cemre Bafralı, This is me

Şeyma Betül Çevik This is me

Sevgi , Karaçaylı This is me

Zeynep Kolit This is me

Burak Yunar, This is me

Çiğdem Öksüz This is me

Publication Date January 1, 2014
Published in Issue Year 2014 Volume: 2 Issue: 1

Cite

APA Ferligül, Y., Galipoğlu, H., Avcı, N., Akbulut, H., et al. (2014). Pankart ve Afiş Yoluyla İletişim. Ergoterapi Ve Rehabilitasyon Dergisi, 2(1), 46-46.
AMA Ferligül Y, Galipoğlu H, Avcı, N, Akbulut H, Karaşahinoğlu M, Bafralı, C, Çevik ŞB, Karaçaylı S,, Kolit Z, Yunar, B, Öksüz Ç. Pankart ve Afiş Yoluyla İletişim. Ergoterapi ve Rehabilitasyon Dergisi. January 2014;2(1):46-46.
Chicago Ferligül, Yüsra, Hasan Galipoğlu, Nergis Avcı, Hatice Akbulut, Mert Karaşahinoğlu, Cemre Bafralı, Şeyma Betül Çevik, Sevgi , Karaçaylı, Zeynep Kolit, Burak Yunar, and Çiğdem Öksüz. “Pankart Ve Afiş Yoluyla İletişim”. Ergoterapi Ve Rehabilitasyon Dergisi 2, no. 1 (January 2014): 46-46.
EndNote Ferligül Y, Galipoğlu H, Avcı, N, Akbulut H, Karaşahinoğlu M, Bafralı, C, Çevik ŞB, Karaçaylı S, Kolit Z, Yunar, B, Öksüz Ç (January 1, 2014) Pankart ve Afiş Yoluyla İletişim. Ergoterapi ve Rehabilitasyon Dergisi 2 1 46–46.
IEEE Y. Ferligül, “Pankart ve Afiş Yoluyla İletişim”, Ergoterapi ve Rehabilitasyon Dergisi, vol. 2, no. 1, pp. 46–46, 2014.
ISNAD Ferligül, Yüsra et al. “Pankart Ve Afiş Yoluyla İletişim”. Ergoterapi ve Rehabilitasyon Dergisi 2/1 (January 2014), 46-46.
JAMA Ferligül Y, Galipoğlu H, Avcı, N, Akbulut H, Karaşahinoğlu M, Bafralı, C, Çevik ŞB, Karaçaylı S, Kolit Z, Yunar, B, Öksüz Ç. Pankart ve Afiş Yoluyla İletişim. Ergoterapi ve Rehabilitasyon Dergisi. 2014;2:46–46.
MLA Ferligül, Yüsra et al. “Pankart Ve Afiş Yoluyla İletişim”. Ergoterapi Ve Rehabilitasyon Dergisi, vol. 2, no. 1, 2014, pp. 46-46.
Vancouver Ferligül Y, Galipoğlu H, Avcı, N, Akbulut H, Karaşahinoğlu M, Bafralı, C, Çevik ŞB, Karaçaylı S, Kolit Z, Yunar, B, Öksüz Ç. Pankart ve Afiş Yoluyla İletişim. Ergoterapi ve Rehabilitasyon Dergisi. 2014;2(1):46-.

Journal of Occupational Therapy and Rehabilitation by Hacettepe University, Faculty of Health Sciences is licensed under Attribution-NonCommercial 4.0 Internationalcc.svg?ref=chooser-v1by.svg?ref=chooser-v1nc.svg?ref=chooser-v1