Editorial Board

Editör

Neslihan SERÇEOĞLU
Atatürk Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü, Erzurum, Türkiye.
ORCID ID: 0000-0003-1549-0834
E-mail: nserceoglu@atauni.edu.tr

Yayın veya Danışma Kurulu
Atilla AKBABA
İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü, İzmir, Türkiye.
ORCID ID: 0000-0002-9434-2145
E-mail: atilla.akbaba@ikcu.edu.tr

Düriye BOZOK
Balıkesir Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü, Balıkesir, Türkiye.
ORCID ID: 0000-0002-3703-6918
E-mail: dbozok@balikesir.edu.tr

Ferah ÖZKÖK
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü, Çanakkale, Türkiye.
ORCID ID: 0000-0002-7085-6117
E-mail: fozkok@comu.edu.tr

Fügen DURLU-ÖZKAYA
Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü, Ankara, Türkiye.
ORCID ID: 0000-0003-2893-9557
E-mail: fugen.ozkaya@hbv.edu.tr

Gökalp Nuri SELÇUK
Atatürk Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Turizm İşletmeciliği Bölümü, Erzurum, Türkiye.
ORCID ID: 0000-0002-5073-6046
E-mail: gokalpns@yahoo.com

Murat DOĞDUBAY
Balıkesir Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü, Balıkesir, Türkiye.
ORCID ID: 0000-0001-5601-6931
E-mail: dogdubay@balikesir.edu.tr

Murat TOSUN
Atatürk Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü, Erzurum, Türkiye.
ORCID ID: 0000-0001-7926-0785
E-mail: muratt@atauni.edu.tr

Nurudin KIDIRALİEV
Kırgızistan-Türkiye Manas Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü, Manas, Kırgızistan.
E-mail: nurudin.kidiraliyev@manas.edu.kg

Alev SÖKMEN
Kastamonu Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü, Kastamonu, Türkiye.
ORCID ID: 0000-0002-2143-839X
E-mail: alevsokmen@kastamonu.edu.tr

Duran CANKÜL
Eskişehir Osmangazi Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü, Eskişehir, Türkiye.
ORCID ID: 0000-0001-5067-6904
E-mail: dcankul@ogu.edu.tr

Ebru ZENCİR ÇİFTÇİ
Anadolu Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü, Eskişehir, Türkiye.
ORCID ID: 0000-0001-6668-9961
E-mail: ezencir@anadolu.edu.tr

Göksel Kemal GİRGİN
Balıkesir Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü, Balıkesir, Türkiye.
ORCID ID: 0000-0002-9000-5256
E-mail: girgin@balikesir.edu.tr

Gürkan AKDAĞ
Mersin Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü, Mersin, Türkiye.
ORCID ID: 0000-0001-9819-9465
E-mail: gurkanakdag@mersin.edu.tr

Hüseyin Avni KIRMACI
Karabük Üniversitesi, Safranbolu Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü, Karabük, Türkiye.
ORCID ID: 0000-0001-8164-0920
E-mail: avnikirmaci@karabuk.edu.tr

Hüseyin BOZ
Atatürk Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü, Erzurum, Türkiye.
ORCID ID: 0000-0003-1846-5589
E-mail: huseyinboz@atauni.edu.tr

Kazım Ozan ÖZER
Kocaeli Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü, Kocaeli, Türkiye.
ORCID ID: 0000-0003-1777-9674
E-mail: ozan.ozer@kocaeli.edu.tr

Lokman TOPRAK
Mardin Artuklu Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü, Mardin, Türkiye.
ORCID ID: 0000-0003-3144-2613
E-mail: lokmantoprak@artuklu.edu.tr

Mehmet Akif ŞEN
Sakarya Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü, Sakarya, Türkiye.
ORCID ID: 0000-0002-2987-8074
E-mail: mehmetsen@subu.edu.tr

Serdar SÜNNETÇİOĞLU
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü, Çanakkale, Türkiye.
ORCID ID: 0000-0003-0244-5874
E-mail: serdarsunnetcioglu@comu.edu.tr

Sibel ÖNÇEL
Anadolu Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü, Eskişehir, Türkiye.
ORCID ID: 0000-0001-9973-6058
E-mail: sguler@anadolu.edu.tr

Ahmet EMİRMUSTAFAOĞLU
Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü, Bolu, Türkiye.
ORCID ID: 0000-0002-7011-413X
E-mail: ahmetemir@ibu.edu.tr

Alper IŞIN
İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü, İzmir, Türkiye.
ORCID ID: 0000-0003-2232-0606
E-mail: alper.isin@ikc.edu.tr

Aykut ŞİMŞEK
Kastamonu Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü, Kastamonu, Türkiye.
ORCID ID: 0000-0002-3317-2330
E-mail: asimsek@kastamonu.edu.tr

Bahar GÜMÜŞ
Akdeniz Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü, Antalya, Türkiye.
ORCID ID: 0000-0001-9232-8481
E-mail: bahargumus@akdeniz.edu.tr

Barış DEMİRCİ
Eskişehir Osmangazi Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü, Eskişehir, Türkiye.
ORCID ID: 0000-0002-1247-1841
E-mail: bdemirci@ogu.edu.tr

Dilek DÜLGER ALTINER
Kocaeli Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü, Kocaeli, Türkiye.
ORCID ID: 0000-0002-7043-2883
E-mail: dilek.dulger@kocaeli.edu.tr

Esra DOĞU BAYKUT
İstanbul Medeniyet Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü, İstanbul, Türkiye.
ORCID ID: 0000-0002-9441-927X
E-mail: esra.dogubaykut@medeniyet.edu.tr

Emine MACİT
Atatürk Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü, Erzurum, Türkiye.
ORCID ID: 0000-0002-1275-4593
E-mail: emine.macit@atauni.edu.tr

Emirhan YENİŞEHİRLİOĞLU
Alanya Alaattin Keykubat Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü, Antalya, Türkiye.
ORCID ID: 0000-0002-6856-9506
E-mail: emirhan.yenisehirlioglu@alanya.edu.tr

Eray POLAT
Gümüşhane Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü, Gümüşhane, Türkiye.
ORCID ID: 0000-0003-1470-4298
E-mail: eraypolat38@gmail.com

Fatma BAŞAR
Atatürk Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Turizm İşletmeciliği Bölümü, Erzurum, Türkiye.
ORCID ID: 0000-0002-3358-1011
E-mail: fatma.basar@atauni.edu.tr

Ferhan BALCI TORUN
Akdeniz Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü, Antalya, Türkiye.
ORCID ID: 0000-0002-8972-1087
E-mail: ferhanbalci@akdeniz.edu.tr

Gülser YAVUZ
Mersin Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü, Mersin, Türkiye.
ORCID ID: 0000-0001-9740-9045
E-mail: gulser@mersin.edu.tr

Gülşen BAYAT
Iğdır Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü, Iğdır, Türkiye.
ORCID ID: 0000-0001-5521-5314
E-mail: gulsen.bayat@igdir.edu.tr

Hakkı ÇILGINOĞLU
Kastamonu Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü, Kastamonu, Türkiye.
ORCID ID: 0000-0002-6787-3397
E-mail: hcilginoglu@kastamonu.edu.tr

Kansu GENÇER
Kütahya Dumlupınar Üniversitesi, Tavşanlı Uygulamalı Bilimler Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü, Kütahya, Türkiye.
ORCID ID: 0000-0002-6400-7274
E-mail: kansu.gencer@dpu.edu.tr

Mehmet Murat CEYLAN
Iğdır Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü, Iğdır, Türkiye.
ORCID ID: 0000-0002-8391-1680
E-mail: m.murat.ceylan@igdir.edu.tr

Mehmet Sedat İPAR
Eskişehir Osmangazi Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü, Eskişehir, Türkiye.
ORCID ID: 0000-0002-7718-7913
E-mail: mehmetsedat.ipar@ogu.edu.tr

Mehmet ŞİMŞEK
Giresun Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü, Giresun, Türkiye.
ORCID ID: 0000-0002-7558-5010
E-mail: mehmet.simsek@giresun.edu.tr

Melek YAMAN
Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü, Ankara, Türkiye.
ORCID ID: 0000-0002-6281-0880
E-mail: melek.yaman@hbv.edu.tr

Murat ÖDEMİŞ
Gümüşhane Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü, Gümüşhane, Türkiye.
ORCID ID: 0000-0003-3636-8344
E-mail: muratodemis@gumushane.edu.tr

Nilgün DEMİREL İLİ
Iğdır Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Turizm İşletmeciliği Bölümü, Iğdır, Türkiye.
ORCID ID: 0000-0003-2407-9932
E-mail: nilgun.demirel@igdir.edu.tr

Oya ÖZKANLI
Gaziantep Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü, Gaziantep, Türkiye.
ORCID ID: 0000-0002-0960-2425
E-mail: ozbayram@gantep.edu.tr

Ozan GÜLER
Mersin Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü, Mersin, Türkiye.
ORCID ID: 0000-0002-0062-3983
E-mail: ozanguler@mersin.edu.tr

Özlem ÖZER ALTUNDAĞ
Karabük Üniversitesi, Safranbolu Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü, Karabük, Türkiye.
ORCID ID: 0000-0001-7117-6335
E-mail: ozlemozeraltundag@karabuk.edu.tr

Sabri ÇELİK
Afyon Kocatepe Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü, Afyon, Türkiye.
ORCID ID: 0000-0001-8856-4983
E-mail: scelik@afyon.edu.tr

Salih YILDIZ
Kastamonu Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü, Kastamonu, Türkiye.
ORCID ID: 0000-0002-2368-4076
E-mail: salihyildiz@kastamonu.edu.tr

Serdar EREN
Kütahya Dumlupınar Üniversitesi, Tavşanlı Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü, Kütahya, Türkiye.
ORCID ID: 0000-0001-9733-2308
E-mail: serdar.eren@dpu.edu.tr

Tufan SÜREN
Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü, Ankara, Türkiye.
ORCID ID: 0000-0002-7877-8256
E-mail: tufan.suren@hbv.edu.tr

Zühal OKCU
Atatürk Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü, Erzurum, Türkiye.
ORCID ID: 0000-0003-1900-5437
E-mail: zuhalokcu@atauni.edu.tr

Last Update Time: 8/23/24, 5:04:10 PM