APA |
Kulcan, A. A., Öziyci, H. R., Tetik, N., Karhan, M. (2015). BERRAK SİYAH ÜZÜM SUYUNUN BULANIKLIK DÜZEYİNDE VE TOPLAM FENOLİK MADDE VE ANTOSİYANİN İÇERİĞİNDE İŞLEME SIRASINDA MEYDANA GELEN DEĞİŞİMLER. Gıda, 40(6), 311-318. |
|
AMA |
Kulcan AA, Öziyci HR, Tetik N, Karhan M. BERRAK SİYAH ÜZÜM SUYUNUN BULANIKLIK DÜZEYİNDE VE TOPLAM FENOLİK MADDE VE ANTOSİYANİN İÇERİĞİNDE İŞLEME SIRASINDA MEYDANA GELEN DEĞİŞİMLER. The Journal of Food. December 2015;40(6):311-318. |
|
Chicago |
Kulcan, Aslı Arslan, Hatice R Öziyci, Nedim Tetik, and Mustafa Karhan. “BERRAK SİYAH ÜZÜM SUYUNUN BULANIKLIK DÜZEYİNDE VE TOPLAM FENOLİK MADDE VE ANTOSİYANİN İÇERİĞİNDE İŞLEME SIRASINDA MEYDANA GELEN DEĞİŞİMLER”. Gıda 40, no. 6 (December 2015): 311-18. |
|
EndNote |
Kulcan AA, Öziyci HR, Tetik N, Karhan M (December 1, 2015) BERRAK SİYAH ÜZÜM SUYUNUN BULANIKLIK DÜZEYİNDE VE TOPLAM FENOLİK MADDE VE ANTOSİYANİN İÇERİĞİNDE İŞLEME SIRASINDA MEYDANA GELEN DEĞİŞİMLER. Gıda 40 6 311–318. |
|
IEEE |
A. A. Kulcan, H. R. Öziyci, N. Tetik, and M. Karhan, “BERRAK SİYAH ÜZÜM SUYUNUN BULANIKLIK DÜZEYİNDE VE TOPLAM FENOLİK MADDE VE ANTOSİYANİN İÇERİĞİNDE İŞLEME SIRASINDA MEYDANA GELEN DEĞİŞİMLER”, The Journal of Food, vol. 40, no. 6, pp. 311–318, 2015. |
|
ISNAD |
Kulcan, Aslı Arslan et al. “BERRAK SİYAH ÜZÜM SUYUNUN BULANIKLIK DÜZEYİNDE VE TOPLAM FENOLİK MADDE VE ANTOSİYANİN İÇERİĞİNDE İŞLEME SIRASINDA MEYDANA GELEN DEĞİŞİMLER”. Gıda 40/6 (December 2015), 311-318. |
|
JAMA |
Kulcan AA, Öziyci HR, Tetik N, Karhan M. BERRAK SİYAH ÜZÜM SUYUNUN BULANIKLIK DÜZEYİNDE VE TOPLAM FENOLİK MADDE VE ANTOSİYANİN İÇERİĞİNDE İŞLEME SIRASINDA MEYDANA GELEN DEĞİŞİMLER. The Journal of Food. 2015;40:311–318. |
|
MLA |
Kulcan, Aslı Arslan et al. “BERRAK SİYAH ÜZÜM SUYUNUN BULANIKLIK DÜZEYİNDE VE TOPLAM FENOLİK MADDE VE ANTOSİYANİN İÇERİĞİNDE İŞLEME SIRASINDA MEYDANA GELEN DEĞİŞİMLER”. Gıda, vol. 40, no. 6, 2015, pp. 311-8. |
|
Vancouver |
Kulcan AA, Öziyci HR, Tetik N, Karhan M. BERRAK SİYAH ÜZÜM SUYUNUN BULANIKLIK DÜZEYİNDE VE TOPLAM FENOLİK MADDE VE ANTOSİYANİN İÇERİĞİNDE İŞLEME SIRASINDA MEYDANA GELEN DEĞİŞİMLER. The Journal of Food. 2015;40(6):311-8. |
|