APA |
Yücelşengün, İ., Yücel, E., Kılıç, G., Öztürk, B. (2021). KABAK VE KAYISI ÇEKİRDEĞİ YAĞLARININ YAĞ ASİDİ KOMPOZİSYONU, BİYOAKTİF ÖZELLİKLERİNİN BELİRLENMESİ. Gıda, 46(3), 608-620. https://doi.org/10.15237/gida.GD21024 |
|
AMA |
Yücelşengün İ, Yücel E, Kılıç G, Öztürk B. KABAK VE KAYISI ÇEKİRDEĞİ YAĞLARININ YAĞ ASİDİ KOMPOZİSYONU, BİYOAKTİF ÖZELLİKLERİNİN BELİRLENMESİ. The Journal of Food. May 2021;46(3):608-620. doi:10.15237/gida.GD21024 |
|
Chicago |
Yücelşengün, İlkin, Ersin Yücel, Gülden Kılıç, and Berna Öztürk. “KABAK VE KAYISI ÇEKİRDEĞİ YAĞLARININ YAĞ ASİDİ KOMPOZİSYONU, BİYOAKTİF ÖZELLİKLERİNİN BELİRLENMESİ”. Gıda 46, no. 3 (May 2021): 608-20. https://doi.org/10.15237/gida.GD21024. |
|
EndNote |
Yücelşengün İ, Yücel E, Kılıç G, Öztürk B (May 1, 2021) KABAK VE KAYISI ÇEKİRDEĞİ YAĞLARININ YAĞ ASİDİ KOMPOZİSYONU, BİYOAKTİF ÖZELLİKLERİNİN BELİRLENMESİ. Gıda 46 3 608–620. |
|
IEEE |
İ. Yücelşengün, E. Yücel, G. Kılıç, and B. Öztürk, “KABAK VE KAYISI ÇEKİRDEĞİ YAĞLARININ YAĞ ASİDİ KOMPOZİSYONU, BİYOAKTİF ÖZELLİKLERİNİN BELİRLENMESİ”, The Journal of Food, vol. 46, no. 3, pp. 608–620, 2021, doi: 10.15237/gida.GD21024. |
|
ISNAD |
Yücelşengün, İlkin et al. “KABAK VE KAYISI ÇEKİRDEĞİ YAĞLARININ YAĞ ASİDİ KOMPOZİSYONU, BİYOAKTİF ÖZELLİKLERİNİN BELİRLENMESİ”. Gıda 46/3 (May 2021), 608-620. https://doi.org/10.15237/gida.GD21024. |
|
JAMA |
Yücelşengün İ, Yücel E, Kılıç G, Öztürk B. KABAK VE KAYISI ÇEKİRDEĞİ YAĞLARININ YAĞ ASİDİ KOMPOZİSYONU, BİYOAKTİF ÖZELLİKLERİNİN BELİRLENMESİ. The Journal of Food. 2021;46:608–620. |
|
MLA |
Yücelşengün, İlkin et al. “KABAK VE KAYISI ÇEKİRDEĞİ YAĞLARININ YAĞ ASİDİ KOMPOZİSYONU, BİYOAKTİF ÖZELLİKLERİNİN BELİRLENMESİ”. Gıda, vol. 46, no. 3, 2021, pp. 608-20, doi:10.15237/gida.GD21024. |
|
Vancouver |
Yücelşengün İ, Yücel E, Kılıç G, Öztürk B. KABAK VE KAYISI ÇEKİRDEĞİ YAĞLARININ YAĞ ASİDİ KOMPOZİSYONU, BİYOAKTİF ÖZELLİKLERİNİN BELİRLENMESİ. The Journal of Food. 2021;46(3):608-20. |
|