BibTex RIS Cite

A Study on the Flavour Compounds and Sensoric Properties of Yoghurts Prepared From Soy Milk (Turkish with English Abstract)

Year 1996, Volume: 21 Issue: 1, - , 01.02.1996

Abstract

The effects of various soymilk using rates on the sensory evaluation and volatile aroma compounds were looked over yoghurt production. The resultant products were highly acceptable and can be adopted by 50% cow milk replacement without the impairing sensoric characteristics of the products while a higher level weakened both sensoric and aroma compounds production.

Soya Sütünden Yararlanarak Elde Edilen Yoğurtların Aroma Maddeleri ve Duyusal Özellikleri Üzerinde bir Araştırma

Year 1996, Volume: 21 Issue: 1, - , 01.02.1996

Abstract

Çalışmada, değişik oranlarda soya sütü kullanımının yoğurtların duyusal özellikleri ve uçucu aroma maddeleri miktarı üzerine etkisi incelenmiştir. Elde edilen bulgular yoğurt örneklerinin kabul edilebilir özelliklere sahip olduğunu, ancak yüksek oranlarda soya sütü kullanımının gerek duyusal özellikleri gerekse aroma maddeleri oluşumunu olumsuz etkilediğini ortaya koymuştur.    

There are 0 citations in total.

Details

Primary Language Turkish
Journal Section Articles
Authors

Özer Kınık This is me

Necati Akbulut This is me

Publication Date February 1, 1996
Published in Issue Year 1996 Volume: 21 Issue: 1

Cite

APA Kınık, Ö. ., & Akbulut, N. . (1996). Soya Sütünden Yararlanarak Elde Edilen Yoğurtların Aroma Maddeleri ve Duyusal Özellikleri Üzerinde bir Araştırma. Gıda, 21(1).
AMA Kınık Ö, Akbulut N. Soya Sütünden Yararlanarak Elde Edilen Yoğurtların Aroma Maddeleri ve Duyusal Özellikleri Üzerinde bir Araştırma. The Journal of Food. February 1996;21(1).
Chicago Kınık, Özer, and Necati Akbulut. “Soya Sütünden Yararlanarak Elde Edilen Yoğurtların Aroma Maddeleri Ve Duyusal Özellikleri Üzerinde Bir Araştırma”. Gıda 21, no. 1 (February 1996).
EndNote Kınık Ö, Akbulut N (February 1, 1996) Soya Sütünden Yararlanarak Elde Edilen Yoğurtların Aroma Maddeleri ve Duyusal Özellikleri Üzerinde bir Araştırma. Gıda 21 1
IEEE Ö. . Kınık and N. . Akbulut, “Soya Sütünden Yararlanarak Elde Edilen Yoğurtların Aroma Maddeleri ve Duyusal Özellikleri Üzerinde bir Araştırma”, The Journal of Food, vol. 21, no. 1, 1996.
ISNAD Kınık, Özer - Akbulut, Necati. “Soya Sütünden Yararlanarak Elde Edilen Yoğurtların Aroma Maddeleri Ve Duyusal Özellikleri Üzerinde Bir Araştırma”. Gıda 21/1 (February 1996).
JAMA Kınık Ö, Akbulut N. Soya Sütünden Yararlanarak Elde Edilen Yoğurtların Aroma Maddeleri ve Duyusal Özellikleri Üzerinde bir Araştırma. The Journal of Food. 1996;21.
MLA Kınık, Özer and Necati Akbulut. “Soya Sütünden Yararlanarak Elde Edilen Yoğurtların Aroma Maddeleri Ve Duyusal Özellikleri Üzerinde Bir Araştırma”. Gıda, vol. 21, no. 1, 1996.
Vancouver Kınık Ö, Akbulut N. Soya Sütünden Yararlanarak Elde Edilen Yoğurtların Aroma Maddeleri ve Duyusal Özellikleri Üzerinde bir Araştırma. The Journal of Food. 1996;21(1).

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/