BibTex RIS Cite

Gıdalar ve Mikrobiyolojik Riskler II (in Turkish)

Year 1996, Volume: 21 Issue: 3, - , 01.06.1996

Abstract

Gıda kaynaklı hastalıklara neden olan organizmaların çoğu ya hayvansal ya da toprak kaynaklıdır. Buna karşın hepatitis A virüsü Salmonella typhi ve Vibrio cholerea gibi bazı önemli gıda kaynaklı insan patojenleri sadece insan kaynaklıdır ve bunların kontaminasyonları ya lağım suyu ile sulama yapılması halinde yetiştirme sırasında, ya da tüketim amacıyla hazırlanmaları sırasında işçilerin hijyenik kurallara pek uymamaları sonucunda bulaşmaktadır.

Gıdalar ve Mikrobiyolojik Riskler II

Year 1996, Volume: 21 Issue: 3, - , 01.06.1996

Abstract

Gıda kaynaklı hastalıklara neden olan organizmaların çoğu ya hayvansal ya da toprak kaynaklıdır. Buna karşın hepatitis A virüsü Salmonella typhi ve Vibrio cholerea gibi bazı önemli gıda kaynaklı insan patojenleri sadece insan kaynaklıdır ve bunların kontaminasyonları ya lağım suyu ile sulama yapılması halinde yetiştirme sırasında, ya da tüketim amacıyla hazırlanmaları sırasında işçilerin hijyenik kurallara pek uymamaları sonucunda bulaşmaktadır.

There are 0 citations in total.

Details

Primary Language Turkish
Journal Section Articles
Authors

Kamuran Ayhan This is me

Velittin Gürgün This is me

Publication Date June 1, 1996
Published in Issue Year 1996 Volume: 21 Issue: 3

Cite

APA Ayhan, K. ., & Gürgün, V. . (1996). Gıdalar ve Mikrobiyolojik Riskler II. Gıda, 21(3).
AMA Ayhan K, Gürgün V. Gıdalar ve Mikrobiyolojik Riskler II. The Journal of Food. June 1996;21(3).
Chicago Ayhan, Kamuran, and Velittin Gürgün. “Gıdalar Ve Mikrobiyolojik Riskler II”. Gıda 21, no. 3 (June 1996).
EndNote Ayhan K, Gürgün V (June 1, 1996) Gıdalar ve Mikrobiyolojik Riskler II. Gıda 21 3
IEEE K. . Ayhan and V. . Gürgün, “Gıdalar ve Mikrobiyolojik Riskler II”, The Journal of Food, vol. 21, no. 3, 1996.
ISNAD Ayhan, Kamuran - Gürgün, Velittin. “Gıdalar Ve Mikrobiyolojik Riskler II”. Gıda 21/3 (June 1996).
JAMA Ayhan K, Gürgün V. Gıdalar ve Mikrobiyolojik Riskler II. The Journal of Food. 1996;21.
MLA Ayhan, Kamuran and Velittin Gürgün. “Gıdalar Ve Mikrobiyolojik Riskler II”. Gıda, vol. 21, no. 3, 1996.
Vancouver Ayhan K, Gürgün V. Gıdalar ve Mikrobiyolojik Riskler II. The Journal of Food. 1996;21(3).

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/