BibTex RIS Cite

The Significance of Milk as a Source of Calcium (Turkish with English Abstract)

Year 1996, Volume: 21 Issue: 3, - , 01.06.1996

Abstract

Interest in an adequate dietary intake of calcium has increased because of its reputed prevention of some illness as osteoporosis and blood pressure. As there is evidence of reality; the significance of milk as a source of dietary calcium has discussed in this study.

Kalsiyum Kaynağı Olarak Sütün Önemi

Year 1996, Volume: 21 Issue: 3, - , 01.06.1996

Abstract

Yüksek kan basıncı, hipertansiyon, kan basıncı osteoporozis gibi bazı hastalıkların önlenmesinde yeterli kalsiyum alımı büyük önem arz etmektedir. Bu nedenle de derlememizde yüksek ve yarayışlı kalsiyum içeriğine sahip süt ve mamüllerinin önemi üzerinde durulmuştur.    

There are 0 citations in total.

Details

Primary Language Turkish
Journal Section Articles
Authors

Özer Kınık This is me

Necati Akbulut This is me

Publication Date June 1, 1996
Published in Issue Year 1996 Volume: 21 Issue: 3

Cite

APA Kınık, Ö. ., & Akbulut, N. . (1996). Kalsiyum Kaynağı Olarak Sütün Önemi. Gıda, 21(3).
AMA Kınık Ö, Akbulut N. Kalsiyum Kaynağı Olarak Sütün Önemi. The Journal of Food. June 1996;21(3).
Chicago Kınık, Özer, and Necati Akbulut. “Kalsiyum Kaynağı Olarak Sütün Önemi”. Gıda 21, no. 3 (June 1996).
EndNote Kınık Ö, Akbulut N (June 1, 1996) Kalsiyum Kaynağı Olarak Sütün Önemi. Gıda 21 3
IEEE Ö. . Kınık and N. . Akbulut, “Kalsiyum Kaynağı Olarak Sütün Önemi”, The Journal of Food, vol. 21, no. 3, 1996.
ISNAD Kınık, Özer - Akbulut, Necati. “Kalsiyum Kaynağı Olarak Sütün Önemi”. Gıda 21/3 (June 1996).
JAMA Kınık Ö, Akbulut N. Kalsiyum Kaynağı Olarak Sütün Önemi. The Journal of Food. 1996;21.
MLA Kınık, Özer and Necati Akbulut. “Kalsiyum Kaynağı Olarak Sütün Önemi”. Gıda, vol. 21, no. 3, 1996.
Vancouver Kınık Ö, Akbulut N. Kalsiyum Kaynağı Olarak Sütün Önemi. The Journal of Food. 1996;21(3).

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/