BibTex RIS Cite

Microflora of Olive (in Turkish)

Year 1977, Volume: 2 Issue: 6, - , 01.12.1977

Abstract

Son istatistiklere göre Dünya’da 8 milyon hektar alana yayılmış bulunan 750 milyon zeytin ağacı mevcuttur. Bu miktarın %97’si Akdeniz ülkelerinde, %3’ü ise Amerika, Avustralya ve diğer memleketlerdedir. Türkiye zeytinlik sahası yönünden İspanya ve İtalya’dan sonra üçüncü, ağaç varlığı ve zeytinyağı üretimi yönünden ise İspanya, İtalya ve Yunanistan’dan sonra dördüncü sırayı almaktadır.

Zeytin Mikroflorası

Year 1977, Volume: 2 Issue: 6, - , 01.12.1977

Abstract

Son istatistiklere göre Dünya’da 8 milyon hektar alana yayılmış bulunan 750 milyon zeytin ağacı mevcuttur. Bu miktarın %97’si Akdeniz ülkelerinde, %3’ü ise Amerika, Avustralya ve diğer memleketlerdedir. Türkiye zeytinlik sahası yönünden İspanya ve İtalya’dan sonra üçüncü, ağaç varlığı ve zeytinyağı üretimi yönünden ise İspanya, İtalya ve Yunanistan’dan sonra dördüncü sırayı almaktadır.

There are 0 citations in total.

Details

Primary Language Turkish
Journal Section Articles
Authors

Necati Akbulut This is me

Publication Date December 1, 1977
Published in Issue Year 1977 Volume: 2 Issue: 6

Cite

APA Akbulut, N. . (1977). Zeytin Mikroflorası. Gıda, 2(6).
AMA Akbulut N. Zeytin Mikroflorası. The Journal of Food. December 1977;2(6).
Chicago Akbulut, Necati. “Zeytin Mikroflorası”. Gıda 2, no. 6 (December 1977).
EndNote Akbulut N (December 1, 1977) Zeytin Mikroflorası. Gıda 2 6
IEEE N. . Akbulut, “Zeytin Mikroflorası”, The Journal of Food, vol. 2, no. 6, 1977.
ISNAD Akbulut, Necati. “Zeytin Mikroflorası”. Gıda 2/6 (December 1977).
JAMA Akbulut N. Zeytin Mikroflorası. The Journal of Food. 1977;2.
MLA Akbulut, Necati. “Zeytin Mikroflorası”. Gıda, vol. 2, no. 6, 1977.
Vancouver Akbulut N. Zeytin Mikroflorası. The Journal of Food. 1977;2(6).

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/