BibTex RIS Cite

Composition of Royal Jelly and Identification of Adulteration (Turkish with English Abstract)

Year 1987, Volume: 12 Issue: 3, - , 01.06.1987

Abstract

Royal jelly which has several benefits for human nutrition is a secretion of mandibular glands of worker bees. The composition of royal jelly varies with the nature of product and the climate conditions of the area which it is produced. In the study the components of protein, lipid and sugar fractions of royal jelly and the determination of 1/-hydroxy 2-decanoic acid in detecting of adulteration were taken into consideration. 

Arı Sütünün Bileşimi ve Tağşişin Saptanması

Year 1987, Volume: 12 Issue: 3, - , 01.06.1987

Abstract

İnsan beslenmesi yönünden yararlı bir ürün olan arı sütü, işçi arıların üst çene (mandibular) bezlerinin bir salgısıdır. Arı sütünün bileşimi üretildiği bölgeye, mevsime ve ürünün doğasına göre değişiklik göstermektedir. Çalışmada arı sütünün protein, lipit ve şeker fraksiyonlarının komponentleri ve tağşişin saptanmasından 10-hidroksi-2-decanoic asit tayini üzerinde durulmuştur.

There are 0 citations in total.

Details

Primary Language Turkish
Journal Section Articles
Authors

Dilek Boyacıoğlu This is me

Meral Gönül This is me

Publication Date June 1, 1987
Published in Issue Year 1987 Volume: 12 Issue: 3

Cite

APA Boyacıoğlu, D. ., & Gönül, M. . (1987). Arı Sütünün Bileşimi ve Tağşişin Saptanması. Gıda, 12(3).
AMA Boyacıoğlu D, Gönül M. Arı Sütünün Bileşimi ve Tağşişin Saptanması. The Journal of Food. June 1987;12(3).
Chicago Boyacıoğlu, Dilek, and Meral Gönül. “Arı Sütünün Bileşimi Ve Tağşişin Saptanması”. Gıda 12, no. 3 (June 1987).
EndNote Boyacıoğlu D, Gönül M (June 1, 1987) Arı Sütünün Bileşimi ve Tağşişin Saptanması. Gıda 12 3
IEEE D. . Boyacıoğlu and M. . Gönül, “Arı Sütünün Bileşimi ve Tağşişin Saptanması”, The Journal of Food, vol. 12, no. 3, 1987.
ISNAD Boyacıoğlu, Dilek - Gönül, Meral. “Arı Sütünün Bileşimi Ve Tağşişin Saptanması”. Gıda 12/3 (June 1987).
JAMA Boyacıoğlu D, Gönül M. Arı Sütünün Bileşimi ve Tağşişin Saptanması. The Journal of Food. 1987;12.
MLA Boyacıoğlu, Dilek and Meral Gönül. “Arı Sütünün Bileşimi Ve Tağşişin Saptanması”. Gıda, vol. 12, no. 3, 1987.
Vancouver Boyacıoğlu D, Gönül M. Arı Sütünün Bileşimi ve Tağşişin Saptanması. The Journal of Food. 1987;12(3).

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/