BibTex RIS Cite

Yağ Çıkmazı ve “Türkiye Yağ Kurumu”

Year 1979, Volume: 4 Issue: 1, - , 01.02.1979

Abstract

Ülkemizde 1974 yılı sonlarında başlayıp günümüze değin artarak süregelen yemeklik yağ açığı, son günlerde gene güncellik kazanmıştır. Yaklaşık beş yıllık bir geçmişe karşın sorunun henüz köklü bir çözüme ulaştırılamamasının başlıca nedeni, konunun gereken duyarlık ve yaklaşımla ele alınmamasıdır. Bu nedenle de gerek sorunun algılanış ve değerlendirilişi, gerekse bu değerlendiriliş biçimi doğrultusunda alınan önlemler yağ çıkmazının çözümlenmesi daha da güçleşen boyutlarda yoğunlaşmasına neden olmuştur.

Oil Dilemma and "Turkish Oil Board" (in Turkish)

Year 1979, Volume: 4 Issue: 1, - , 01.02.1979

Abstract

Ülkemizde 1974 yılı sonlarında başlayıp günümüze değin artarak süregelen yemeklik yağ açığı, son günlerde gene güncellik kazanmıştır. Yaklaşık beş yıllık bir geçmişe karşın sorunun henüz köklü bir çözüme ulaştırılamamasının başlıca nedeni, konunun gereken duyarlık ve yaklaşımla ele alınmamasıdır. Bu nedenle de gerek sorunun algılanış ve değerlendirilişi, gerekse bu değerlendiriliş biçimi doğrultusunda alınan önlemler yağ çıkmazının çözümlenmesi daha da güçleşen boyutlarda yoğunlaşmasına neden olmuştur.

There are 0 citations in total.

Details

Primary Language Turkish
Journal Section Articles
Authors

Muammer Kayahan This is me

Publication Date February 1, 1979
Published in Issue Year 1979 Volume: 4 Issue: 1

Cite

APA Kayahan, M. . (1979). Yağ Çıkmazı ve “Türkiye Yağ Kurumu”. Gıda, 4(1).
AMA Kayahan M.Yağ Çıkmazı ve “Türkiye Yağ Kurumu.” The Journal of Food. February 1979;4(1).
Chicago Kayahan, Muammer. “Yağ Çıkmazı Ve ‘Türkiye Yağ Kurumu’”. Gıda 4, no. 1 (February 1979).
EndNote Kayahan M (February 1, 1979) Yağ Çıkmazı ve “Türkiye Yağ Kurumu”. Gıda 4 1
IEEE M. . Kayahan, “Yağ Çıkmazı ve ‘Türkiye Yağ Kurumu’”, The Journal of Food, vol. 4, no. 1, 1979.
ISNAD Kayahan, Muammer. “Yağ Çıkmazı Ve ‘Türkiye Yağ Kurumu’”. Gıda 4/1 (February 1979).
JAMA Kayahan M. Yağ Çıkmazı ve “Türkiye Yağ Kurumu”. The Journal of Food. 1979;4.
MLA Kayahan, Muammer. “Yağ Çıkmazı Ve ‘Türkiye Yağ Kurumu’”. Gıda, vol. 4, no. 1, 1979.
Vancouver Kayahan M. Yağ Çıkmazı ve “Türkiye Yağ Kurumu”. The Journal of Food. 1979;4(1).

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/