BibTex RIS Cite

A Research on Enrichment of Protein Content of Bread with Brewing Waste Yeast (in Turkish)

Year 1979, Volume: 4 Issue: 1, - , 01.02.1979

Abstract

  Ekmekçilikte acılığı giderilmiş ve kurutulmuş biracılık artığı mayanın unda %1 konsantrasyon kullanılması ekmeğin protein miktarını artırmakta ve buna karşın fiziksel özellikleri değişmemektedir.

Ekmeklerin Biracılık Artığı Maya ile Protein Bakımından Zenginleştirilmesi Üzerine bir Araştırma

Year 1979, Volume: 4 Issue: 1, - , 01.02.1979

Abstract

  Ekmekçilikte acılığı giderilmiş ve kurutulmuş biracılık artığı mayanın unda %1 konsantrasyon kullanılması ekmeğin protein miktarını artırmakta ve buna karşın fiziksel özellikleri değişmemektedir.

There are 0 citations in total.

Details

Primary Language Turkish
Journal Section Articles
Authors

Hilmi Pamir This is me

Recai Ercan This is me

Publication Date February 1, 1979
Published in Issue Year 1979 Volume: 4 Issue: 1

Cite

APA Pamir, H. ., & Ercan, R. . (1979). Ekmeklerin Biracılık Artığı Maya ile Protein Bakımından Zenginleştirilmesi Üzerine bir Araştırma. Gıda, 4(1).
AMA Pamir H, Ercan R. Ekmeklerin Biracılık Artığı Maya ile Protein Bakımından Zenginleştirilmesi Üzerine bir Araştırma. The Journal of Food. February 1979;4(1).
Chicago Pamir, Hilmi, and Recai Ercan. “Ekmeklerin Biracılık Artığı Maya Ile Protein Bakımından Zenginleştirilmesi Üzerine Bir Araştırma”. Gıda 4, no. 1 (February 1979).
EndNote Pamir H, Ercan R (February 1, 1979) Ekmeklerin Biracılık Artığı Maya ile Protein Bakımından Zenginleştirilmesi Üzerine bir Araştırma. Gıda 4 1
IEEE H. . Pamir and R. . Ercan, “Ekmeklerin Biracılık Artığı Maya ile Protein Bakımından Zenginleştirilmesi Üzerine bir Araştırma”, The Journal of Food, vol. 4, no. 1, 1979.
ISNAD Pamir, Hilmi - Ercan, Recai. “Ekmeklerin Biracılık Artığı Maya Ile Protein Bakımından Zenginleştirilmesi Üzerine Bir Araştırma”. Gıda 4/1 (February 1979).
JAMA Pamir H, Ercan R. Ekmeklerin Biracılık Artığı Maya ile Protein Bakımından Zenginleştirilmesi Üzerine bir Araştırma. The Journal of Food. 1979;4.
MLA Pamir, Hilmi and Recai Ercan. “Ekmeklerin Biracılık Artığı Maya Ile Protein Bakımından Zenginleştirilmesi Üzerine Bir Araştırma”. Gıda, vol. 4, no. 1, 1979.
Vancouver Pamir H, Ercan R. Ekmeklerin Biracılık Artığı Maya ile Protein Bakımından Zenginleştirilmesi Üzerine bir Araştırma. The Journal of Food. 1979;4(1).

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/