BibTex RIS Cite

Süt Tozundan Yararlanılarak Hazırlanan İçme Sütleri

Year 1979, Volume: 4 Issue: 1, - , 01.02.1979

Abstract

Bilindiği gibi süt memeli hayvanların doğumdan sonra meme bezlerinden salgılanan kendisine özgü tad, koku ve kıvamda beyazımsı bir sıvıdır. Doğanın yeni doğan yavruya verdiği bu sıvı, o canlının yaşamasında ve yaşamını sürdürmesinde ilk tüketim maddesi olup beslenme süreci içinde vazgeçilmeyen bir gıdadır. Bileşiminde organizmanın bütün isteklerini karşılayabilecek besin elementleri tam ve yeter oranda bulunmaktadır. Bu nedenle süt günümüzde beslenmede ki yerini haklı olarak muhafaza etmektedir.

Drinking Milks Produced Using Milk Powder (in Turkish)

Year 1979, Volume: 4 Issue: 1, - , 01.02.1979

Abstract

Bilindiği gibi süt memeli hayvanların doğumdan sonra meme bezlerinden salgılanan kendisine özgü tad, koku ve kıvamda beyazımsı bir sıvıdır. Doğanın yeni doğan yavruya verdiği bu sıvı, o canlının yaşamasında ve yaşamını sürdürmesinde ilk tüketim maddesi olup beslenme süreci içinde vazgeçilmeyen bir gıdadır. Bileşiminde organizmanın bütün isteklerini karşılayabilecek besin elementleri tam ve yeter oranda bulunmaktadır. Bu nedenle süt günümüzde beslenmede ki yerini haklı olarak muhafaza etmektedir.

There are 0 citations in total.

Details

Primary Language Turkish
Journal Section Articles
Authors

İlbilge Saldamlı This is me

Publication Date February 1, 1979
Published in Issue Year 1979 Volume: 4 Issue: 1

Cite

APA Saldamlı, İ. . (1979). Süt Tozundan Yararlanılarak Hazırlanan İçme Sütleri. Gıda, 4(1).
AMA Saldamlı İ. Süt Tozundan Yararlanılarak Hazırlanan İçme Sütleri. The Journal of Food. February 1979;4(1).
Chicago Saldamlı, İlbilge. “Süt Tozundan Yararlanılarak Hazırlanan İçme Sütleri”. Gıda 4, no. 1 (February 1979).
EndNote Saldamlı İ (February 1, 1979) Süt Tozundan Yararlanılarak Hazırlanan İçme Sütleri. Gıda 4 1
IEEE İ. . Saldamlı, “Süt Tozundan Yararlanılarak Hazırlanan İçme Sütleri”, The Journal of Food, vol. 4, no. 1, 1979.
ISNAD Saldamlı, İlbilge. “Süt Tozundan Yararlanılarak Hazırlanan İçme Sütleri”. Gıda 4/1 (February 1979).
JAMA Saldamlı İ. Süt Tozundan Yararlanılarak Hazırlanan İçme Sütleri. The Journal of Food. 1979;4.
MLA Saldamlı, İlbilge. “Süt Tozundan Yararlanılarak Hazırlanan İçme Sütleri”. Gıda, vol. 4, no. 1, 1979.
Vancouver Saldamlı İ. Süt Tozundan Yararlanılarak Hazırlanan İçme Sütleri. The Journal of Food. 1979;4(1).

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/