BibTex RIS Cite

Spoilage Microorganisms in Meat (in Turkish)

Year 1979, Volume: 4 Issue: 6, - , 01.12.1979

Abstract

Ülkemiz tarımında hayvancılığın büyük bir yeri olmasına karşılık et üretimi ve buna bağlı olarak et ve et ürünleri tüketimi arzulanan düzeyde değildir. 1975 yılında ülkemizde büyük ve küçük baş hayvanlardan toplam 656.425 ton et elde edilmiş olup kişi başına düşen yıllık tüketim ise 18.150 kg’dır. Diğer ülkeler arasında hayvan varlığı yönünden ön sıralarda yer almamıza rağmen gerek et üretimi, gerekse tüketimi yönünden oldukça geri sıralarda bulunmaktayız.   

Ette Bozulmaya Neden Olan Mikroorganizmalar

Year 1979, Volume: 4 Issue: 6, - , 01.12.1979

Abstract

Ülkemiz tarımında hayvancılığın büyük bir yeri olmasına karşılık et üretimi ve buna bağlı olarak et ve et ürünleri tüketimi arzulanan düzeyde değildir. 1975 yılında ülkemizde büyük ve küçük baş hayvanlardan toplam 656.425 ton et elde edilmiş olup kişi başına düşen yıllık tüketim ise 18.150 kg’dır. Diğer ülkeler arasında hayvan varlığı yönünden ön sıralarda yer almamıza rağmen gerek et üretimi, gerekse tüketimi yönünden oldukça geri sıralarda bulunmaktayız.   

There are 0 citations in total.

Details

Primary Language Turkish
Journal Section Articles
Authors

A. Hamdi Ertaş This is me

Publication Date December 1, 1979
Published in Issue Year 1979 Volume: 4 Issue: 6

Cite

APA Ertaş, A. H. . (1979). Ette Bozulmaya Neden Olan Mikroorganizmalar. Gıda, 4(6).
AMA Ertaş AH. Ette Bozulmaya Neden Olan Mikroorganizmalar. The Journal of Food. December 1979;4(6).
Chicago Ertaş, A. Hamdi. “Ette Bozulmaya Neden Olan Mikroorganizmalar”. Gıda 4, no. 6 (December 1979).
EndNote Ertaş AH (December 1, 1979) Ette Bozulmaya Neden Olan Mikroorganizmalar. Gıda 4 6
IEEE A. H. . Ertaş, “Ette Bozulmaya Neden Olan Mikroorganizmalar”, The Journal of Food, vol. 4, no. 6, 1979.
ISNAD Ertaş, A. Hamdi. “Ette Bozulmaya Neden Olan Mikroorganizmalar”. Gıda 4/6 (December 1979).
JAMA Ertaş AH. Ette Bozulmaya Neden Olan Mikroorganizmalar. The Journal of Food. 1979;4.
MLA Ertaş, A. Hamdi. “Ette Bozulmaya Neden Olan Mikroorganizmalar”. Gıda, vol. 4, no. 6, 1979.
Vancouver Ertaş AH. Ette Bozulmaya Neden Olan Mikroorganizmalar. The Journal of Food. 1979;4(6).

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/