Eskişehir’in çeşitli bölgelerinde yetiştirilen ve Porsuk çayı ile sulanan sebze örnekleri ve sulama suyu örneklerinde nitrat-nitrit miktar tayinleri yapılmış ve bu örneklerde nitratı nitrite dönüştürdüğü bilinen Escherichia coli, Enterobacter aerogenes, Bacillus subtilis ve Pseudomonas aeruginosa bakterileri yönünden incelenmiştir.
The vegetable samples were collected from different agricultural area irrigated by Porsuk in Eskişehir. The quality of nitrate and nitrite in vegetable were determined and, these samples and of water samples were also tested for the existence and number of Escherichia coli, Enterobacter aerogenes, Bacillus subtilis and Pseudomonas aeruginosa bacteria which are known to convert nitrate to nitrate.
Malkoçoğlu, B. ., & Kıvanç, M. . (1997). Eskişehir’de Porsuk Çayı ile Sulanan Bazı Sebzelerde Nitrat-Nitrit Miktarının Belirlenmesi. Gıda, 22(6).
AMA
Malkoçoğlu B, Kıvanç M. Eskişehir’de Porsuk Çayı ile Sulanan Bazı Sebzelerde Nitrat-Nitrit Miktarının Belirlenmesi. The Journal of Food. December 1997;22(6).
Chicago
Malkoçoğlu, Betül, and Merih Kıvanç. “Eskişehir’de Porsuk Çayı Ile Sulanan Bazı Sebzelerde Nitrat-Nitrit Miktarının Belirlenmesi”. Gıda 22, no. 6 (December 1997).
EndNote
Malkoçoğlu B, Kıvanç M (December 1, 1997) Eskişehir’de Porsuk Çayı ile Sulanan Bazı Sebzelerde Nitrat-Nitrit Miktarının Belirlenmesi. Gıda 22 6
IEEE
B. . Malkoçoğlu and M. . Kıvanç, “Eskişehir’de Porsuk Çayı ile Sulanan Bazı Sebzelerde Nitrat-Nitrit Miktarının Belirlenmesi”, The Journal of Food, vol. 22, no. 6, 1997.
ISNAD
Malkoçoğlu, Betül - Kıvanç, Merih. “Eskişehir’de Porsuk Çayı Ile Sulanan Bazı Sebzelerde Nitrat-Nitrit Miktarının Belirlenmesi”. Gıda 22/6 (December 1997).
JAMA
Malkoçoğlu B, Kıvanç M. Eskişehir’de Porsuk Çayı ile Sulanan Bazı Sebzelerde Nitrat-Nitrit Miktarının Belirlenmesi. The Journal of Food. 1997;22.
MLA
Malkoçoğlu, Betül and Merih Kıvanç. “Eskişehir’de Porsuk Çayı Ile Sulanan Bazı Sebzelerde Nitrat-Nitrit Miktarının Belirlenmesi”. Gıda, vol. 22, no. 6, 1997.
Vancouver
Malkoçoğlu B, Kıvanç M. Eskişehir’de Porsuk Çayı ile Sulanan Bazı Sebzelerde Nitrat-Nitrit Miktarının Belirlenmesi. The Journal of Food. 1997;22(6).