BibTex RIS Cite

Dünya’da Yoğurt ve Üretimi

Year 1980, Volume: 5 Issue: 5, - , 01.10.1980

Abstract

Bu yayın yoğurt yapımı konusunda en son basılmış bilgileri incelemektedir. Birçok yapım tekniği değerlendirilmiş ve yoğurt üretiminde kullanılan “Katkı maddeleri” (Additives) ve mikroorganizma üzerinde özellikle durulmuştur. Yoğurt’un yapım sonrası dayanıklılık süresinin uzatılabilmesi için gerekli tekniklerde ayrıca görüşülmüştür.  Çeşitli ülkelerin yoğurt ile ilgili yasal standartları, halen mevcut veya ticarette geçerli olabilecek uygulamalar ışığında dikkate alınmıştır.

Yoghurt and its Production Around the World (in Turkish)

Year 1980, Volume: 5 Issue: 5, - , 01.10.1980

Abstract

Bu yayın yoğurt yapımı konusunda en son basılmış bilgileri incelemektedir. Birçok yapım tekniği değerlendirilmiş ve yoğurt üretiminde kullanılan “Katkı maddeleri” (Additives) ve mikroorganizma üzerinde özellikle durulmuştur. Yoğurt’un yapım sonrası dayanıklılık süresinin uzatılabilmesi için gerekli tekniklerde ayrıca görüşülmüştür.  Çeşitli ülkelerin yoğurt ile ilgili yasal standartları, halen mevcut veya ticarette geçerli olabilecek uygulamalar ışığında dikkate alınmıştır.

There are 0 citations in total.

Details

Primary Language Turkish
Journal Section Articles
Authors

Atilla Konar This is me

Publication Date October 1, 1980
Published in Issue Year 1980 Volume: 5 Issue: 5

Cite

APA Konar, A. . (1980). Dünya’da Yoğurt ve Üretimi. Gıda, 5(5).
AMA Konar A. Dünya’da Yoğurt ve Üretimi. The Journal of Food. October 1980;5(5).
Chicago Konar, Atilla. “Dünya’da Yoğurt Ve Üretimi”. Gıda 5, no. 5 (October 1980).
EndNote Konar A (October 1, 1980) Dünya’da Yoğurt ve Üretimi. Gıda 5 5
IEEE A. . Konar, “Dünya’da Yoğurt ve Üretimi”, The Journal of Food, vol. 5, no. 5, 1980.
ISNAD Konar, Atilla. “Dünya’da Yoğurt Ve Üretimi”. Gıda 5/5 (October 1980).
JAMA Konar A. Dünya’da Yoğurt ve Üretimi. The Journal of Food. 1980;5.
MLA Konar, Atilla. “Dünya’da Yoğurt Ve Üretimi”. Gıda, vol. 5, no. 5, 1980.
Vancouver Konar A. Dünya’da Yoğurt ve Üretimi. The Journal of Food. 1980;5(5).

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/