BibTex RIS Cite

An Investigation on Brined Grape Leafs (Turkish with English Abstract)

Year 1988, Volume: 13 Issue: 3, - , 01.06.1988

Abstract

In the last years the production of brined grape leaf has increased in our country. And it is observed that the grape leafs are exported to the middle east countries. So, it is necessary to increase the researches on brined grape leafs. In this study, the effects of different leafs. In this study, the effects of different leaf and brines on brined grape leaf quality have been investigated. 

Salamura Yapraklar Üzerinde bir Araştırma

Year 1988, Volume: 13 Issue: 3, - , 01.06.1988

Abstract

Ülkemizde son yıllarda salamura yaprak üretimi artmıştır. Ayrıca son zamanlarda salamura yaprakların ortadoğu ülkelerine ihraç edildiği de gözlenmektedir. Bu nedenle salamura yaprak yapımı üzerindeki araştırmaların arttırılması ve standart bir üretim yönteminin belirlenmesi gerekmektedir. Çalışmamızda farklı yaprakların ve tuz konsantrasyonunun salamura yaprak kalitesine etkisi üzerinde durulmuştur.

There are 0 citations in total.

Details

Primary Language Turkish
Journal Section Articles
Authors

Tülay Dalgıç This is me

Necati Akbulut This is me

Publication Date June 1, 1988
Published in Issue Year 1988 Volume: 13 Issue: 3

Cite

APA Dalgıç, T. ., & Akbulut, N. . (1988). Salamura Yapraklar Üzerinde bir Araştırma. Gıda, 13(3).
AMA Dalgıç T, Akbulut N. Salamura Yapraklar Üzerinde bir Araştırma. The Journal of Food. June 1988;13(3).
Chicago Dalgıç, Tülay, and Necati Akbulut. “Salamura Yapraklar Üzerinde Bir Araştırma”. Gıda 13, no. 3 (June 1988).
EndNote Dalgıç T, Akbulut N (June 1, 1988) Salamura Yapraklar Üzerinde bir Araştırma. Gıda 13 3
IEEE T. . Dalgıç and N. . Akbulut, “Salamura Yapraklar Üzerinde bir Araştırma”, The Journal of Food, vol. 13, no. 3, 1988.
ISNAD Dalgıç, Tülay - Akbulut, Necati. “Salamura Yapraklar Üzerinde Bir Araştırma”. Gıda 13/3 (June 1988).
JAMA Dalgıç T, Akbulut N. Salamura Yapraklar Üzerinde bir Araştırma. The Journal of Food. 1988;13.
MLA Dalgıç, Tülay and Necati Akbulut. “Salamura Yapraklar Üzerinde Bir Araştırma”. Gıda, vol. 13, no. 3, 1988.
Vancouver Dalgıç T, Akbulut N. Salamura Yapraklar Üzerinde bir Araştırma. The Journal of Food. 1988;13(3).

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/