BibTex RIS Cite

Flavor, Bitterness and Their Sources (Turkish with English Abstract)

Year 1988, Volume: 13 Issue: 4, - , 01.08.1988

Abstract

In t his review the classification of flavor and bitter taste, the definition of bitter and bitterness, bitter taste perception and biter principles, the plant materials used to make bitters and their active substances, the basis of bitter beverage production have been examined briefly. 

Çeşni, Acılık ve Kaynakları

Year 1988, Volume: 13 Issue: 4, - , 01.08.1988

Abstract

Bu derlemede doğal bitkisel çeşninin genel bir sınıflaması yapılmış, acı çeşniler ayrıca gruplara ayrılmış, acı ve acılık tanımları ile acılığı oluşturan bileşikler kısaca incelenmiş, acı gıda formülasyonlarında kullanılan bitkisel materyal ve etken maddeleri gözden geçirilmiş, acı içecek hazırlanmasında bazı noktalar vurgulanmıştır.

There are 0 citations in total.

Details

Primary Language Turkish
Journal Section Articles
Authors

Atilla Akgül This is me

Publication Date August 1, 1988
Published in Issue Year 1988 Volume: 13 Issue: 4

Cite

APA Akgül, A. . (1988). Çeşni, Acılık ve Kaynakları. Gıda, 13(4).
AMA Akgül A. Çeşni, Acılık ve Kaynakları. The Journal of Food. August 1988;13(4).
Chicago Akgül, Atilla. “Çeşni, Acılık Ve Kaynakları”. Gıda 13, no. 4 (August 1988).
EndNote Akgül A (August 1, 1988) Çeşni, Acılık ve Kaynakları. Gıda 13 4
IEEE A. . Akgül, “Çeşni, Acılık ve Kaynakları”, The Journal of Food, vol. 13, no. 4, 1988.
ISNAD Akgül, Atilla. “Çeşni, Acılık Ve Kaynakları”. Gıda 13/4 (August 1988).
JAMA Akgül A. Çeşni, Acılık ve Kaynakları. The Journal of Food. 1988;13.
MLA Akgül, Atilla. “Çeşni, Acılık Ve Kaynakları”. Gıda, vol. 13, no. 4, 1988.
Vancouver Akgül A. Çeşni, Acılık ve Kaynakları. The Journal of Food. 1988;13(4).

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/