BibTex RIS Cite

Tumbling and Massaging in Meat Technology II. Matters to be paid attention during Application, Advantages and Disadvantages, Importance for Turkey (in Turkish)

Year 1989, Volume: 14 Issue: 2, - , 01.04.1989

Abstract

Daha önceki bir makalemizde; tumbling ve massaging tekniklerinin genel prensipleri, teknikleri ve uygulamadan önce gerekli olan ön işlemler üzerinde durulmuştur. Şimdi ise; bu proseslerin uygulanması, uygulamada dikkat edilecek hususlar, avantaj ve dezavantajları, vakum tatbiki ve yurdumuz açısından genel sonuç ve önerileri üzerinde durulacaktır. 

Et Teknolojisinde Tumbling ve Massaging. II. Uygulanmasında Dikkat Edilecek Hususlar, Avantaj ve Dezavantajları ve Yurdumuz Açısından Önemi

Year 1989, Volume: 14 Issue: 2, - , 01.04.1989

Abstract

Daha önceki bir makalemizde; tumbling ve massaging tekniklerinin genel prensipleri, teknikleri ve uygulamadan önce gerekli olan ön işlemler üzerinde durulmuştur. Şimdi ise; bu proseslerin uygulanması, uygulamada dikkat edilecek hususlar, avantaj ve dezavantajları, vakum tatbiki ve yurdumuz açısından genel sonuç ve önerileri üzerinde durulacaktır. 

There are 0 citations in total.

Details

Primary Language Turkish
Journal Section Articles
Authors

Hasan Yetim This is me

H. Yusuf Gökalp This is me

Publication Date April 1, 1989
Published in Issue Year 1989 Volume: 14 Issue: 2

Cite

APA Yetim, H. ., & Gökalp, H. Y. . (1989). Et Teknolojisinde Tumbling ve Massaging. II. Uygulanmasında Dikkat Edilecek Hususlar, Avantaj ve Dezavantajları ve Yurdumuz Açısından Önemi. Gıda, 14(2).
AMA Yetim H, Gökalp HY. Et Teknolojisinde Tumbling ve Massaging. II. Uygulanmasında Dikkat Edilecek Hususlar, Avantaj ve Dezavantajları ve Yurdumuz Açısından Önemi. The Journal of Food. April 1989;14(2).
Chicago Yetim, Hasan, and H. Yusuf Gökalp. “Et Teknolojisinde Tumbling Ve Massaging. II. Uygulanmasında Dikkat Edilecek Hususlar, Avantaj Ve Dezavantajları Ve Yurdumuz Açısından Önemi”. Gıda 14, no. 2 (April 1989).
EndNote Yetim H, Gökalp HY (April 1, 1989) Et Teknolojisinde Tumbling ve Massaging. II. Uygulanmasında Dikkat Edilecek Hususlar, Avantaj ve Dezavantajları ve Yurdumuz Açısından Önemi. Gıda 14 2
IEEE H. . Yetim and H. Y. . Gökalp, “Et Teknolojisinde Tumbling ve Massaging. II. Uygulanmasında Dikkat Edilecek Hususlar, Avantaj ve Dezavantajları ve Yurdumuz Açısından Önemi”, The Journal of Food, vol. 14, no. 2, 1989.
ISNAD Yetim, Hasan - Gökalp, H. Yusuf. “Et Teknolojisinde Tumbling Ve Massaging. II. Uygulanmasında Dikkat Edilecek Hususlar, Avantaj Ve Dezavantajları Ve Yurdumuz Açısından Önemi”. Gıda 14/2 (April 1989).
JAMA Yetim H, Gökalp HY. Et Teknolojisinde Tumbling ve Massaging. II. Uygulanmasında Dikkat Edilecek Hususlar, Avantaj ve Dezavantajları ve Yurdumuz Açısından Önemi. The Journal of Food. 1989;14.
MLA Yetim, Hasan and H. Yusuf Gökalp. “Et Teknolojisinde Tumbling Ve Massaging. II. Uygulanmasında Dikkat Edilecek Hususlar, Avantaj Ve Dezavantajları Ve Yurdumuz Açısından Önemi”. Gıda, vol. 14, no. 2, 1989.
Vancouver Yetim H, Gökalp HY. Et Teknolojisinde Tumbling ve Massaging. II. Uygulanmasında Dikkat Edilecek Hususlar, Avantaj ve Dezavantajları ve Yurdumuz Açısından Önemi. The Journal of Food. 1989;14(2).

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/