BibTex RIS Cite

Turkish Spices. I. General Considerations (Turkish with English Abstract)

Year 1989, Volume: 14 Issue: 2, - , 01.04.1989

Abstract

In the first part of the review series on Turkish spices and flavourings, the description, production and use of spice and flavouring products were briefly introduced. Main spices noncultivated in Turkey and the flavouring trade of the country were tabulated. Sources, problems and solutions in related areas were also discussed.

Türkiye’nin Baharatları. I. Genel Özellikler

Year 1989, Volume: 14 Issue: 2, - , 01.04.1989

Abstract

Türkiye’nin baharat ve çeşni materyali üzerindeki derleme dizisinin bu ilkinde, baharat ve çeşni ürünlerinin tanımı, üretimi ve kullanımı kısaca gözden geçirilmiş; Türkiye’de yetişmeyen bellibaşlı baharatlar sıralanmış; ülkenin çeşni maddeleri ticareti üzerinde durulmuş; potansiyel, sorunlar ve öneriler sözkonusu edilmiştir.

There are 0 citations in total.

Details

Primary Language Turkish
Journal Section Articles
Authors

Atilla Akgül This is me

Publication Date April 1, 1989
Published in Issue Year 1989 Volume: 14 Issue: 2

Cite

APA Akgül, A. . (1989). Türkiye’nin Baharatları. I. Genel Özellikler. Gıda, 14(2).
AMA Akgül A. Türkiye’nin Baharatları. I. Genel Özellikler. The Journal of Food. April 1989;14(2).
Chicago Akgül, Atilla. “Türkiye’nin Baharatları. I. Genel Özellikler”. Gıda 14, no. 2 (April 1989).
EndNote Akgül A (April 1, 1989) Türkiye’nin Baharatları. I. Genel Özellikler. Gıda 14 2
IEEE A. . Akgül, “Türkiye’nin Baharatları. I. Genel Özellikler”, The Journal of Food, vol. 14, no. 2, 1989.
ISNAD Akgül, Atilla. “Türkiye’nin Baharatları. I. Genel Özellikler”. Gıda 14/2 (April 1989).
JAMA Akgül A. Türkiye’nin Baharatları. I. Genel Özellikler. The Journal of Food. 1989;14.
MLA Akgül, Atilla. “Türkiye’nin Baharatları. I. Genel Özellikler”. Gıda, vol. 14, no. 2, 1989.
Vancouver Akgül A. Türkiye’nin Baharatları. I. Genel Özellikler. The Journal of Food. 1989;14(2).

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/