BibTex RIS Cite

Methods of Analysis of Undigested Polysaccharides (in Turkish)

Year 1982, Volume: 7 Issue: 5, - , 01.10.1982

Abstract

Sindirilmeyen polisakkaritlerin kompleks yapıları nedeniyle tüm sindirilmeyen polisakkaritlere uygulanabilecek tek bir yöntemin geliştirilmesi mümkün değildir. Sindirilmeyen polisakkarit meydana getiren yapıtaşlarının çeşitliliği nedeniyle değişik yöntemlerin kullanılması zorunlu hale gelmiştir. Özellikle kimyasal yapının değişikliğe uğramaması için ham maddeye uygulanacak ön işlemlerde maksimum dikkati göstermek gerekmektedir.

Sindirilmeyen Polisakkaritlerin Analiz Yöntemleri

Year 1982, Volume: 7 Issue: 5, - , 01.10.1982

Abstract

Sindirilmeyen polisakkaritlerin kompleks yapıları nedeniyle tüm sindirilmeyen polisakkaritlere uygulanabilecek tek bir yöntemin geliştirilmesi mümkün değildir. Sindirilmeyen polisakkarit meydana getiren yapıtaşlarının çeşitliliği nedeniyle değişik yöntemlerin kullanılması zorunlu hale gelmiştir. Özellikle kimyasal yapının değişikliğe uğramaması için ham maddeye uygulanacak ön işlemlerde maksimum dikkati göstermek gerekmektedir.

There are 0 citations in total.

Details

Primary Language Turkish
Journal Section Articles
Authors

Gonca Pasin This is me

Publication Date October 1, 1982
Published in Issue Year 1982 Volume: 7 Issue: 5

Cite

APA Pasin, G. . (1982). Sindirilmeyen Polisakkaritlerin Analiz Yöntemleri. Gıda, 7(5).
AMA Pasin G. Sindirilmeyen Polisakkaritlerin Analiz Yöntemleri. The Journal of Food. October 1982;7(5).
Chicago Pasin, Gonca. “Sindirilmeyen Polisakkaritlerin Analiz Yöntemleri”. Gıda 7, no. 5 (October 1982).
EndNote Pasin G (October 1, 1982) Sindirilmeyen Polisakkaritlerin Analiz Yöntemleri. Gıda 7 5
IEEE G. . Pasin, “Sindirilmeyen Polisakkaritlerin Analiz Yöntemleri”, The Journal of Food, vol. 7, no. 5, 1982.
ISNAD Pasin, Gonca. “Sindirilmeyen Polisakkaritlerin Analiz Yöntemleri”. Gıda 7/5 (October 1982).
JAMA Pasin G. Sindirilmeyen Polisakkaritlerin Analiz Yöntemleri. The Journal of Food. 1982;7.
MLA Pasin, Gonca. “Sindirilmeyen Polisakkaritlerin Analiz Yöntemleri”. Gıda, vol. 7, no. 5, 1982.
Vancouver Pasin G. Sindirilmeyen Polisakkaritlerin Analiz Yöntemleri. The Journal of Food. 1982;7(5).

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/