BibTex RIS Cite

Researches on Flora of Coliform Bacteria in Raw Milk (in Turkish)

Year 1982, Volume: 7 Issue: 6, - , 01.12.1982

Abstract

Araştırmada 3 farklı mandıradan alınan 21 çiğ süt örneğinden 129 koliform grubu bakteri suşu izole edilmiş ve tanımlanmıştır. Örneklerde en fazla Ent. Aerogenes (%32.6) ve E. coli (%19.4) bulunmuştur. Klebsiella, Citrobacter ve Ent. Aerogenes ise daha düşük oranlarda belirlenmiştir.   

Çiğ Sütte Koliform Grubu Bakteri Florası Üzerinde Araştırmalar

Year 1982, Volume: 7 Issue: 6, - , 01.12.1982

Abstract

Araştırmada 3 farklı mandıradan alınan 21 çiğ süt örneğinden 129 koliform grubu bakteri suşu izole edilmiş ve tanımlanmıştır. Örneklerde en fazla Ent. Aerogenes (%32.6) ve E. coli (%19.4) bulunmuştur. Klebsiella, Citrobacter ve Ent. Aerogenes ise daha düşük oranlarda belirlenmiştir.   

There are 0 citations in total.

Details

Primary Language Turkish
Journal Section Articles
Authors

Erol Ergüllü This is me

Publication Date December 1, 1982
Published in Issue Year 1982 Volume: 7 Issue: 6

Cite

APA Ergüllü, E. . (1982). Çiğ Sütte Koliform Grubu Bakteri Florası Üzerinde Araştırmalar. Gıda, 7(6).
AMA Ergüllü E. Çiğ Sütte Koliform Grubu Bakteri Florası Üzerinde Araştırmalar. The Journal of Food. December 1982;7(6).
Chicago Ergüllü, Erol. “Çiğ Sütte Koliform Grubu Bakteri Florası Üzerinde Araştırmalar”. Gıda 7, no. 6 (December 1982).
EndNote Ergüllü E (December 1, 1982) Çiğ Sütte Koliform Grubu Bakteri Florası Üzerinde Araştırmalar. Gıda 7 6
IEEE E. . Ergüllü, “Çiğ Sütte Koliform Grubu Bakteri Florası Üzerinde Araştırmalar”, The Journal of Food, vol. 7, no. 6, 1982.
ISNAD Ergüllü, Erol. “Çiğ Sütte Koliform Grubu Bakteri Florası Üzerinde Araştırmalar”. Gıda 7/6 (December 1982).
JAMA Ergüllü E. Çiğ Sütte Koliform Grubu Bakteri Florası Üzerinde Araştırmalar. The Journal of Food. 1982;7.
MLA Ergüllü, Erol. “Çiğ Sütte Koliform Grubu Bakteri Florası Üzerinde Araştırmalar”. Gıda, vol. 7, no. 6, 1982.
Vancouver Ergüllü E. Çiğ Sütte Koliform Grubu Bakteri Florası Üzerinde Araştırmalar. The Journal of Food. 1982;7(6).

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/