BibTex RIS Cite

Basic Principles of Pesticide Analysis (Turkish with English Abstract)

Year 1990, Volume: 15 Issue: 1, - , 01.02.1990

Abstract

Basic principles of pesticide residue analyses are explained in terms of sampling, methodology and terminology. General Multi-residue and simplified Multi-residue methods are also discussed.

Pestisit Kalıntı Analiz Yöntemlerinin Değerlendirilmesi

Year 1990, Volume: 15 Issue: 1, - , 01.02.1990

Abstract

Gıda maddelerinde bulunan pestisit kalıntıları çeşitli yöntemlerle saptanabilmektedir. Bu incelemede, kalıntı yöntemlerinin temel prensipleri, işlem basamakları ayrı yarı incelenmiş ayrıca örnekleme üzerinde de durulmuştur. Çoklu kalıntı ve basitleştirilmiş çoklu kalıntı yöntemlerinin uygulama kolaylıkları açıklanmıştır.

There are 0 citations in total.

Details

Primary Language Turkish
Journal Section Articles
Authors

Miray Bekbölek This is me

Publication Date February 1, 1990
Published in Issue Year 1990 Volume: 15 Issue: 1

Cite

APA Bekbölek, M. . (1990). Pestisit Kalıntı Analiz Yöntemlerinin Değerlendirilmesi. Gıda, 15(1).
AMA Bekbölek M. Pestisit Kalıntı Analiz Yöntemlerinin Değerlendirilmesi. The Journal of Food. February 1990;15(1).
Chicago Bekbölek, Miray. “Pestisit Kalıntı Analiz Yöntemlerinin Değerlendirilmesi”. Gıda 15, no. 1 (February 1990).
EndNote Bekbölek M (February 1, 1990) Pestisit Kalıntı Analiz Yöntemlerinin Değerlendirilmesi. Gıda 15 1
IEEE M. . Bekbölek, “Pestisit Kalıntı Analiz Yöntemlerinin Değerlendirilmesi”, The Journal of Food, vol. 15, no. 1, 1990.
ISNAD Bekbölek, Miray. “Pestisit Kalıntı Analiz Yöntemlerinin Değerlendirilmesi”. Gıda 15/1 (February 1990).
JAMA Bekbölek M. Pestisit Kalıntı Analiz Yöntemlerinin Değerlendirilmesi. The Journal of Food. 1990;15.
MLA Bekbölek, Miray. “Pestisit Kalıntı Analiz Yöntemlerinin Değerlendirilmesi”. Gıda, vol. 15, no. 1, 1990.
Vancouver Bekbölek M. Pestisit Kalıntı Analiz Yöntemlerinin Değerlendirilmesi. The Journal of Food. 1990;15(1).

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/