Loading [a11y]/accessibility-menu.js
Some Quality Characteristics of Cherry Cultivars (in Turkish)
Year 1983,
Volume: 8 Issue: 5, - , 01.10.1983
Yerli ve Yabancı Kiraz Çeşitlerinin Bazı Kalite Özellikleri
Year 1983,
Volume: 8 Issue: 5, - , 01.10.1983
There are 0 citations in total.
Cite
APA |
Yerli ve Yabancı Kiraz Çeşitlerinin Bazı Kalite Özellikleri. (1983). Gıda, 8(5). |
|
AMA |
Yerli ve Yabancı Kiraz Çeşitlerinin Bazı Kalite Özellikleri. The Journal of Food. October 1983;8(5). |
|
Chicago |
“Yerli Ve Yabancı Kiraz Çeşitlerinin Bazı Kalite Özellikleri”. Gıda 8, no. 5 (October 1983). |
|
EndNote |
(October 1, 1983) Yerli ve Yabancı Kiraz Çeşitlerinin Bazı Kalite Özellikleri. Gıda 8 5 |
|
IEEE |
“Yerli ve Yabancı Kiraz Çeşitlerinin Bazı Kalite Özellikleri”, The Journal of Food, vol. 8, no. 5, 1983. |
|
ISNAD |
“Yerli Ve Yabancı Kiraz Çeşitlerinin Bazı Kalite Özellikleri”. Gıda 8/5 (October 1983). |
|
JAMA |
Yerli ve Yabancı Kiraz Çeşitlerinin Bazı Kalite Özellikleri. The Journal of Food. 1983;8. |
|
MLA |
“Yerli Ve Yabancı Kiraz Çeşitlerinin Bazı Kalite Özellikleri”. Gıda, vol. 8, no. 5, 1983. |
|
Vancouver |
Yerli ve Yabancı Kiraz Çeşitlerinin Bazı Kalite Özellikleri. The Journal of Food. 1983;8(5). |
|

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır.
GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).
https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/