BibTex RIS Cite

Some Quality Characteristics of Cherry Cultivars (in Turkish)

Year 1983, Volume: 8 Issue: 5, - , 01.10.1983

Yerli ve Yabancı Kiraz Çeşitlerinin Bazı Kalite Özellikleri

Year 1983, Volume: 8 Issue: 5, - , 01.10.1983
There are 0 citations in total.

Details

Primary Language Turkish
Journal Section Articles
Publication Date October 1, 1983
Published in Issue Year 1983 Volume: 8 Issue: 5

Cite

APA Yerli ve Yabancı Kiraz Çeşitlerinin Bazı Kalite Özellikleri. (1983). Gıda, 8(5).
AMA Yerli ve Yabancı Kiraz Çeşitlerinin Bazı Kalite Özellikleri. The Journal of Food. October 1983;8(5).
Chicago “Yerli Ve Yabancı Kiraz Çeşitlerinin Bazı Kalite Özellikleri”. Gıda 8, no. 5 (October 1983).
EndNote (October 1, 1983) Yerli ve Yabancı Kiraz Çeşitlerinin Bazı Kalite Özellikleri. Gıda 8 5
IEEE “Yerli ve Yabancı Kiraz Çeşitlerinin Bazı Kalite Özellikleri”, The Journal of Food, vol. 8, no. 5, 1983.
ISNAD “Yerli Ve Yabancı Kiraz Çeşitlerinin Bazı Kalite Özellikleri”. Gıda 8/5 (October 1983).
JAMA Yerli ve Yabancı Kiraz Çeşitlerinin Bazı Kalite Özellikleri. The Journal of Food. 1983;8.
MLA “Yerli Ve Yabancı Kiraz Çeşitlerinin Bazı Kalite Özellikleri”. Gıda, vol. 8, no. 5, 1983.
Vancouver Yerli ve Yabancı Kiraz Çeşitlerinin Bazı Kalite Özellikleri. The Journal of Food. 1983;8(5).

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/