BibTex RIS Cite

Turkish Spices. III. Umbelliferae Family (Turkish with English Abstract)

Year 1990, Volume: 15 Issue: 2, - , 01.04.1990

Abstract

In the third part of a review series on Turkish spices and flavouring, the 8 spices from Umbelliferae family, namely anise, Echinophora, dill, celery, cumin (also caraway), coriander, parsley and fennel, were reviewed for their origins, compositions and uses.

Türkiye’nin Baharatları. III. Umbelliferae Familyası

Year 1990, Volume: 15 Issue: 2, - , 01.04.1990

Abstract

Türkiye’nin baharat ve çeşni materyali üzerindeki derleme dizisinin bu üçüncüsünde, Umbelliferae familyasından başlıca 8 baharat (anason, çörtük, dereotu, kereviz, kimyon, kişniş, maydanoz ve rezene) botanik orijin, bileşim ve kullanım açısından incelenmiştir. 

There are 0 citations in total.

Details

Primary Language Turkish
Journal Section Articles
Authors

Atilla Akgül This is me

Publication Date April 1, 1990
Published in Issue Year 1990 Volume: 15 Issue: 2

Cite

APA Akgül, A. . (1990). Türkiye’nin Baharatları. III. Umbelliferae Familyası. Gıda, 15(2).
AMA Akgül A. Türkiye’nin Baharatları. III. Umbelliferae Familyası. The Journal of Food. April 1990;15(2).
Chicago Akgül, Atilla. “Türkiye’nin Baharatları. III. Umbelliferae Familyası”. Gıda 15, no. 2 (April 1990).
EndNote Akgül A (April 1, 1990) Türkiye’nin Baharatları. III. Umbelliferae Familyası. Gıda 15 2
IEEE A. . Akgül, “Türkiye’nin Baharatları. III. Umbelliferae Familyası”, The Journal of Food, vol. 15, no. 2, 1990.
ISNAD Akgül, Atilla. “Türkiye’nin Baharatları. III. Umbelliferae Familyası”. Gıda 15/2 (April 1990).
JAMA Akgül A. Türkiye’nin Baharatları. III. Umbelliferae Familyası. The Journal of Food. 1990;15.
MLA Akgül, Atilla. “Türkiye’nin Baharatları. III. Umbelliferae Familyası”. Gıda, vol. 15, no. 2, 1990.
Vancouver Akgül A. Türkiye’nin Baharatları. III. Umbelliferae Familyası. The Journal of Food. 1990;15(2).

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/