BibTex RIS Cite

Amount of Total Phospholipids and a-Tocopherol in Raw and Refined C. syriaca schrad. Oil (in Turkish)

Year 1984, Volume: 9 Issue: 6, - , 01.12.1984

Abstract

Pelemir (S. syriaca Schrad.) tohumu ham yağı rafine edilerek hem ham, hem rafine yağında; spektrofotometrik olarak toplam fosfolipid ve yüksek basınç sıvı kromatografisi (HPLC) ile a-tokoferol niceliği saptanmış, kimi yenebilen yağlar yanında değeri araştırılmıştır.

Ham ve Rafine Pelemir (C. syriaca Schrad.) Yağında Toplam Fosfolipid ve a-Tokoferol Niceliği

Year 1984, Volume: 9 Issue: 6, - , 01.12.1984

Abstract

Pelemir (S. syriaca Schrad.) tohumu ham yağı rafine edilerek hem ham, hem rafine yağında; spektrofotometrik olarak toplam fosfolipid ve yüksek basınç sıvı kromatografisi (HPLC) ile a-tokoferol niceliği saptanmış, kimi yenebilen yağlar yanında değeri araştırılmıştır.

There are 0 citations in total.

Details

Primary Language Turkish
Journal Section Articles
Authors

Nejat Altıniğne This is me

Publication Date December 1, 1984
Published in Issue Year 1984 Volume: 9 Issue: 6

Cite

APA Altıniğne, N. . (1984). Ham ve Rafine Pelemir (C. syriaca Schrad.) Yağında Toplam Fosfolipid ve a-Tokoferol Niceliği. Gıda, 9(6).
AMA Altıniğne N. Ham ve Rafine Pelemir (C. syriaca Schrad.) Yağında Toplam Fosfolipid ve a-Tokoferol Niceliği. The Journal of Food. December 1984;9(6).
Chicago Altıniğne, Nejat. “Ham Ve Rafine Pelemir (C. Syriaca Schrad.) Yağında Toplam Fosfolipid Ve a-Tokoferol Niceliği”. Gıda 9, no. 6 (December 1984).
EndNote Altıniğne N (December 1, 1984) Ham ve Rafine Pelemir (C. syriaca Schrad.) Yağında Toplam Fosfolipid ve a-Tokoferol Niceliği. Gıda 9 6
IEEE N. . Altıniğne, “Ham ve Rafine Pelemir (C. syriaca Schrad.) Yağında Toplam Fosfolipid ve a-Tokoferol Niceliği”, The Journal of Food, vol. 9, no. 6, 1984.
ISNAD Altıniğne, Nejat. “Ham Ve Rafine Pelemir (C. Syriaca Schrad.) Yağında Toplam Fosfolipid Ve a-Tokoferol Niceliği”. Gıda 9/6 (December 1984).
JAMA Altıniğne N. Ham ve Rafine Pelemir (C. syriaca Schrad.) Yağında Toplam Fosfolipid ve a-Tokoferol Niceliği. The Journal of Food. 1984;9.
MLA Altıniğne, Nejat. “Ham Ve Rafine Pelemir (C. Syriaca Schrad.) Yağında Toplam Fosfolipid Ve a-Tokoferol Niceliği”. Gıda, vol. 9, no. 6, 1984.
Vancouver Altıniğne N. Ham ve Rafine Pelemir (C. syriaca Schrad.) Yağında Toplam Fosfolipid ve a-Tokoferol Niceliği. The Journal of Food. 1984;9(6).

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/