BibTex RIS Cite

The Microbiological Risks in Low Water Activity Foods and Preventative Measures (Turkish with English Abstract)

Year 1991, Volume: 16 Issue: 6, - , 01.12.1991

Abstract

In this study, interactions between microflora and food were discussed with respect to the low water-activity of foods. Sampling plants and microbiological quality control programs were also investigated. The recommendations for reducing the microbial risks in low water activity food groups were given briefly.

Düşük Nemli Gıdalarda Mikrobiyolojik Riskler ve Azaltılma Olanakları

Year 1991, Volume: 16 Issue: 6, - , 01.12.1991

Abstract

Bu çalışmada, düşük nemli gıdalardaki mikroflora-gıda ilişkisine etkileşim faktörleri, dominant flora ve taşıdığı riskler, örnekleme planı ve mikrobiyolojik kalite kontrol programlarının düzenlenmesi konuları incelenmiş, söz konusu risklerin azaltılması için geliştirilen öneriler sunulmuştur.

There are 0 citations in total.

Details

Primary Language Turkish
Journal Section Articles
Authors

Şeminur Topal This is me

Publication Date December 1, 1991
Published in Issue Year 1991 Volume: 16 Issue: 6

Cite

APA Topal, Ş. . (1991). Düşük Nemli Gıdalarda Mikrobiyolojik Riskler ve Azaltılma Olanakları. Gıda, 16(6).
AMA Topal Ş. Düşük Nemli Gıdalarda Mikrobiyolojik Riskler ve Azaltılma Olanakları. The Journal of Food. December 1991;16(6).
Chicago Topal, Şeminur. “Düşük Nemli Gıdalarda Mikrobiyolojik Riskler Ve Azaltılma Olanakları”. Gıda 16, no. 6 (December 1991).
EndNote Topal Ş (December 1, 1991) Düşük Nemli Gıdalarda Mikrobiyolojik Riskler ve Azaltılma Olanakları. Gıda 16 6
IEEE Ş. . Topal, “Düşük Nemli Gıdalarda Mikrobiyolojik Riskler ve Azaltılma Olanakları”, The Journal of Food, vol. 16, no. 6, 1991.
ISNAD Topal, Şeminur. “Düşük Nemli Gıdalarda Mikrobiyolojik Riskler Ve Azaltılma Olanakları”. Gıda 16/6 (December 1991).
JAMA Topal Ş. Düşük Nemli Gıdalarda Mikrobiyolojik Riskler ve Azaltılma Olanakları. The Journal of Food. 1991;16.
MLA Topal, Şeminur. “Düşük Nemli Gıdalarda Mikrobiyolojik Riskler Ve Azaltılma Olanakları”. Gıda, vol. 16, no. 6, 1991.
Vancouver Topal Ş. Düşük Nemli Gıdalarda Mikrobiyolojik Riskler ve Azaltılma Olanakları. The Journal of Food. 1991;16(6).

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/